şekerim düşmüyor :(

gamze_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
21
0
merhaba 30 haftalık hamileyim ve 1 haftadır şekerim normale düşmüyor hep 150-230 arası bebegim için korkuyorum :KK43: bebegim şuan 2 kiloya yakın 10 günde nerdeyse yarim kilo almış doktorum şekerinin düşmesi lazım yoksa hızlı kilo alır dedi ,insülin miktarını yine arttırdı doktorum inşallah bu sefer düşer

allah yardımcın olsun, ben de 9 ay çektim o derdi. glisemik indekse uygun diyet yapıyor musun? ben diyetten çıkmadığım halde 35. haftadan sonra çok ani iniş çıkışlar oluyordu.

çok geçmiş olsun :nazar::nazar::nazar: benim şeker sorunum yok ama annem şeker hastası. şekeri çıkınca hemen yürütüyorduk biz onu, bol bol yürü, yürümek şekeri düşürüyor. benim açtığım diyetisyenimin verdiği diyet listesine de bi bak istersen. hizlı kilo alımı olunca hemen diyet vermişlerdi, şekerimin çıkmasından korkuyorlardı. bol bolda su iç. benim aklıma gelenler bunlar. umarım yardımcı olabilirim..

Merhaba,

şekerinizin düşmesi için bolca su için. her tuvalete gittiğinizde su yolu ile atmanız sağlacaktır. diyabetli olduğum için ara sıra bu yöntemi denerim ve işe yarar.

www.diyabetimben.com adında bir blog sitesi de kurdum. belki işinize yarayabilir.

sevgiler

X