- 28 Ekim 2023
- 172
- 45
- 18
- 31
- Konu Sahibi Eda karakus
Onsallah bu kadar erken dönemde çıkması beni yordu kafa olarakAç kalmamaya çalış pazartesi doktorun daha iyi aydınlatır hiçbir sorun çıkmaz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onsallah bu kadar erken dönemde çıkması beni yordu kafa olarakAç kalmamaya çalış pazartesi doktorun daha iyi aydınlatır hiçbir sorun çıkmaz inşallah
Erkenden öğrenip önlemini almak daha iyi geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahOnsallah bu kadar erken dönemde çıkması beni yordu kafa olarak
InsallahhhhErkenden öğrenip önlemini almak daha iyi geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tekrardan merhaba insuline başladım akşam 8 doz ama size birsey sormak istiyorum sabah aclik ve tokluklari gayet yoluna soktu fakat oglen ve akşam aclik bugün 104 cikti .insulini 3 gün vurdum şuan doktor hemen etki eder dedi ama sonrasında mi etki eder erken mi beklentilerim siz tecrubelisinizBen ilac ve sonrasinda insulin kullandim
Sadece aksamlari mi vuruyorsunuz? 24 saat etkili olanlardan mi yoksa kisa sureli etkili olanlardan mi?Tekrardan merhaba insuline başladım akşam 8 doz ama size birsey sormak istiyorum sabah aclik ve tokluklari gayet yoluna soktu fakat oglen ve akşam aclik bugün 104 cikti .insulini 3 gün vurdum şuan doktor hemen etki eder dedi ama sonrasında mi etki eder erken mi beklentilerim siz tecrubelisiniz
Levemir verdi tamda bilmiyorum ac tok farketmez dedi 5 6 saate etki eder dedi akşam 9 da vurunuyirumSadece aksamlari mi vuruyorsunuz? 24 saat etkili olanlardan mi yoksa kisa sureli etkili olanlardan mi?
Merhaba... dun Google dan gebelikte mide koruyucu kullananlar diye arattım sizin yorumlarınızı gördüm. Adınızı bu form da gorunce yazmak istedim. Gebelikte sizde panpast kullanmissiniz. Çocuklarında sağlıklı olduğunu okudum, maşallah. Allah bagislasin. midemden çekiyorum hergun mide koruyucu alıyorum. Doktorum kullanabilirsin dedi ama burda bi kaç şeye denk geldim, korktum... size sormak istedim tekrardan. Kusura bakmayınSadece aksamlari mi vuruyorsunuz? 24 saat etkili olanlardan mi yoksa kisa sureli etkili olanlardan mi?
Markalari ben de bilmiyorum, unuttum yani. Uzun etkili olabilir, doktorunuza sorun bence.Levemir verdi tamda bilmiyorum ac tok farketmez dedi 5 6 saate etki eder dedi akşam 9 da vurunuyirum
En iyisi öyle yapayım uzun etkili sanırımMarkalari ben de bilmiyorum, unuttum yani. Uzun etkili olabilir, doktorunuza sorun bence.
Belki de doz yetmiyordur