• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeker yüklemesinde 303 çıktı!!!

escape09

sadece ben ve sen(:
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Aydın
kızlar selam şeker yüklemesinde 303 çıktı ilk 50 clikte doktorum şokta tabi bende ki 10 yıldır çayı kahvemi şekersiz içtiğim halde korku sardı benim gibi olan varmı aaranızda ? bebişim sağlıklı görünüyor ama işte şeker korkutuyor:(

gebelikte şeker dikkate alınmalı, gebeliğe özgü yüksek çıkmış olabilir.

çayı, kahveyi şekersiz içmeniz yeterli değil. karbonhidratlı yiyecekleri(hamurişi-ekmek-makarna-pilav-aburcubur) çok tüketiyorsanız da şekeri yükseltir. çok sağlıklı beslenseniz bile gebelikten dolayı çıkmış olabilir.

kızlar selam şeker yüklemesinde 303 çıktı ilk 50 clikte doktorum şokta tabi bende ki 10 yıldır çayı kahvemi şekersiz içtiğim halde korku sardı benim gibi olan varmı aaranızda ? bebişim sağlıklı görünüyor ama işte şeker korkutuyor:KK43:
Merhaba konuyu açalı çok olmuş ama ne olur görürsen cevap ver sağ salim kucağına aldın mı benim de şekeri çok yüksek çıktı ne yapacağımı şaşırdım ne olur cevap ver

Merhaba konuyu açalı çok olmuş ama ne olur görürsen cevap ver sağ salim kucağına aldın mı benim de şekeri çok yüksek çıktı ne yapacağımı şaşırdım ne olur cevap ver
Yorumunuzu görünce ben cevap yazmak istedim. Korkmanıza gerek yok. Dahiliye doktoruna gideceksiniz, o da size bir diyet listesi hazırlayacak. O listeye uyup evde parmaktan ölçüm yapan cihazla sağlama yapacaksınız.
Listeye uyup doktor kontrolünüzü ihmal etmeyin.

Back