Şeker yüklemesiii

Deniz1esin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
198
81
13
30
Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdım açlık şekerim 110 civarı çıktı toklukta da biri biraz yüksek çıktı 2 hafta uygulayacağım diyet verdiler ama uygulayamıyorum. Yok iki tane şundan beş tane bundan bilmem ne birde badem ceviz balık et tavuk hep bu tür şeyler var. Alan var alamayan var. Çayımdan şekeri çıkardım ekmeği beyaz ekmek değil tam buğday yiyorum kahvaltılar da sadece haşlanmış yumurta zeytin peynir yiyorum reçelleri falan çıkardım. Ama diyete uyamıyorum canım bazen aşırı tatlı istiyor ve yiyorum. Böyle bir durumda olan var mı

Eğer et tavuk balık her gün tüketemiyorsanız bazı günler yerine baklagil koyabilirsiniz veya zeytinyağlı sebze yemeği yapabilirsiniz. Veya fırında sebze yapabilirsiniz. Önemli olan karbonhidratı kesmek. Makarna pirinç patates hamur işi ekmek vs tüketimini sıfıra yakın tutmanız lazım. Tatlı canınız cekiyorsa yoğurt ile birlikte ufak bir parça meyve veya kuru meyve ara öğün yerine belki olabilir. Doktorunuzla konusun tekrar düzenlesin sizin için öğünleri. Tatlı yerseniz bebeğinize de size de zararı olacaktır... İnternetten biraz arastırın tehlikeleri bence durumu hafife almayın..

Teşekkür ederim

Tatlı şeyler için kendinize sınır koymanız gerekiyor açlık şekeriniz 90 altına düşmeli. Şekeriniz yüksek olursa bebeğinizin suyu çok olur ve bu çok tehlikeli bir durum. Tatlı isteğinizi bastıracak ama minik porsiyonlarda şeyler tüketin meyve suyu gibi şeylerden uzak durun. Bir de yemek sonrası yürüyüş şekeri dengeliyor. Ayrıca şekerli gıdaları süt veya yoğurtla tüketin

Cok geçmiş olsun bence de doktorunuzdan listenizi size göre düzenlemesini isteyin çünkü hem sizin hem bebeğiniz için tehlikeli diye biliyorum çok çok geçmiş olsun, Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

Amin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…