şeker yüklemesii

zinedila

Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
6.275
1.584
39
selam kızlar bana bugün şeker yüklemesi kan ve idrar testi yapıldı çok şükür şekerim çıkmadı kanımda çok ii çıktı sizlerede yapıldı acaba bazen istemiyorlarmış yapıldıysa sonuçlarınız nasıl çıktı merak ediyorum canlarım cvplarsanız sevinirim...yerimsenibena.s.

banada yapıldı degerlerim 100 gecmedi canım doktorumda maşallah dedi :KK70: cok güzel cıktı cok şükür senin de iyi cıkmış sevindim gözün aydın yerimseniben

canım benim daha yapılmadı bu ay gittiğim zaman yapıcak galiba çünkü sabah aç gel dediğine göre bişeyler isticek anlaşılan.

evet ac gidilio sanirim bende pazartesi laburatuarda yapacam igrenc ya ben nasil icecem onu insallah kotu bi sey cikmaz

evet aç karnına gitceksiniz önce aç olarak kan ve idrar alıcaklar sonra doktorunuz ne kadar yazdıysa mesela bana 50 gr şeker yazmış o kadar içirdiler iğrenç oluo ama aç karnına şekerli su sonra 1 saat bekledim gene aç olarak ondan sonra tekrar kanımı aldılar. aç olarak 75 çıktı şekerli su iiçtikten sonra 81 çıktı ii çıktı yani...

evet ac gidilio sanirim bende pazartesi laburatuarda yapacam igrenc ya ben nasil icecem onu insallah kotu bi sey cikmaz

çorumlu cadıcım kızınmı oluo canım takvimini pembiş yapmışsın çok merak ediyordun cinsiyetini öğrendinmi?

evet aç karnına gitceksiniz önce aç olarak kan ve idrar alıcaklar sonra doktorunuz ne kadar yazdıysa mesela bana 50 gr şeker yazmış o kadar içirdiler iğrenç oluo ama aç karnına şekerli su sonra 1 saat bekledim gene aç olarak ondan sonra tekrar kanımı aldılar. aç olarak 75 çıktı şekerli su iiçtikten sonra 81 çıktı ii çıktı yani...

canım sana gene 50gr vermiş bana bide 100gr verdi ve 6 saatim orda gecti düşünün artık:çok üzgünüm:

şeker yüklemesini ben pazaresi günü yaptırdım benimde değerlerim yüzü geçmedi doktor çok ii dedi bende aç gitmiştim ama benim doktorum yarım bi simit gibi bişey yeseydin keşke dedi miden bulanmasın diye yani tam aç olmaya gerek yokmuş ama tıka basa da kahvaltı yapılmıyacakmış

yok canım yaa kesinlikle bişi yemeyin dendi.

ben aç gitmedim.aç olmak şart değilmiş.50 gr glikoz yüklendi.iğrenç ki ben çayıma bile şeker atmam.sınır 140.140ın üzerindeyse diet veriyolar.benim tok karna 115 çıktı.dr çok iyi dedi.işte bölee.

bende yarin sabah aldircam bakalim bana ne dicekler dua edin kizlar kotu bi sey cikmasin insallah
allahim sen beni bebegimi koru yarabbim
sizlerinki cok guzel insallah benimkide cok guzel olur
seker falan da cikmaz
tek sekerim cikmasin iki defa icerim o sekerli suyu igggggg

ya kızlar iğrenç falan değil ya,şerbet gibi bişey işte,altı üstü de 1 bardak.bence en büyük sorun aç karna beklemekte....çünkü ben glikozu içtikten yarım saat sonra açlıktan bikadının üstüne düşüp bayıldım..çok kötüydü.

:nazar:ya kızlar iğrenç falan değil ya,şerbet gibi bişey işte,altı üstü de 1 bardak.bence en büyük sorun aç karna beklemekte....çünkü ben glikozu içtikten yarım saat sonra açlıktan bikadının üstüne düşüp bayıldım..çok kötüydü.

adasu senin daha kötümüş walla 50 gr şeker bile çok geldi 100 gr mı düşünemiyorum neden acaba kimine 50 kimine 100 gr verdiler banada özellikle aç gel ddediler hatta ben idrarımı mecbur tok karnına verdim çünkü yapamadımn orda psikolojik herhalde orda gelmedi eve geldim evde yaptım ama şeker çıkmadı şükür idrarımda çıksaydı p.tesi yapıcaklardı tekrar gidicektim şükür öle bişi olmadı:)

Aslinda Kizlar O Kadar Iğrenç Değil Ben 50 Lik şeker Aldim Onu Iki Bardağa Bölüştürüyorsun Içlerine Limon Ve Su Koyuyorsun Limonata Oluyor Benim şekerim 132 çikti 136 üzeri Sorun Oluyormuş

bende 28 haftada yaptırıcam doktor aç tok farketmez tok gel daha iyi miden bulanmaz dedi
22 nisanda hep kan hem idrar hemde şeker yükleme yapılacak

Aslinda Kizlar O Kadar Iğrenç Değil Ben 50 Lik şeker Aldim Onu Iki Bardağa Bölüştürüyorsun Içlerine Limon Ve Su Koyuyorsun Limonata Oluyor Benim şekerim 132 çikti 136 üzeri Sorun Oluyormuş

bana limon koymadılar limon olsaydı gene daha ii olurdu tadı sadece şekerli suydu sen şanslıymışsın wallayerimseniben

X