- 12 Kasım 2013
- 704
- 802
- 128
- 34
- Konu Sahibi Peysmeyker
-
Dün tv de Canan karatay şeker yüklemesi cinayettir demiş annem söyledi sizce yaptırmak nasıl var mı yaptırmayan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl cinayettir diyebiliyor kaç tane anne bebek kaybı var acaba şker yüklmesi yüzünden tam bilgi versin ki milleti strese sokmasın barii bazen öyle şeyler atıyorlar ki ortaya insan sinirleniyor. Yılların doktoru (kendi doktorum) 24. haftanda mutlaka geliyosun şeker yüklemen yapılıp şeker riskine bakıyoruz çok önemli diyor.K.bakmasında burda beslenme üzerine uzamnlaşmış birinin dediklerine kulak asacak değilim şahsen. Bukadar net bir cüle kurup kimseyi tedirgin etmeye aklarıda yok
size hemfikirim hemde değil Canan hoca doğal beslenenler için konuşuyor yani bizler için değil bizler artık market çocuklarıyız yalnız biz yazın köye gittiğimizde oradaki yaşıtlarım hiç şeker testi falan bilmeden patır patır doğuruyorlar sadece ebeleri var köyde çok extrim olaylarda şehre giderler doktora.. Canan hocanın kastettiği kanser hücreleri tamamiyle şekerle beslenir.. ayrıca kendisi beslenme uzmanı değil profesör ünvanıyla cerrahtır. kalp damar ve onkoloji üzerine çalışmıştır. kendi çapında haklı ama bizler onun liginde değiliz mecbur yaptırıcaz şeker testlerimizi
Dün tv de Canan karatay şeker yüklemesi cinayettir demiş annem söyledi sizce yaptırmak nasıl var mı yaptırmayan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy dün babamda izlemiş beni arıyor
sakın yaptırma bebeğe çok zararlıymış falan,canan hanım kafasını iyi karıştırmış,
yaptırdım baba bişi çıkmadı diyorum,bebeğine zarar diyor,ya dıyorum oturup 1 yuvarlak karpuz yıyorum aynı şeker değilmi diyorum,hala diretiyor,
tamam baba sen ve canan hnm haklı,ama ben yaptırdım artık çok geç :) sakın dıyo bıdaha 100 gr lık yaptır derlerse yaptırma ,yok baba gerek kalmadı zaten diyorum o hala ,sakın hee diyor :) torununa kıyamıyor adamcağız
:) şuan oğlum kucağımda maşallahıı varaynı şeyi bügün benim babam yaptı:) aradı şeker yüklemesi sakın yaptırma dedi anlattı işte karatayın dediklerini ama ben napcamı bilmiyorum yaptırmalı mıyım yoksa şeker yememeye dikkat etmek yeterli olur mu diye:S
Amin inşallahAyy maşallah:) Allah bana da nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat.
açlık ve tokluk şekerimi ölçtürmye karar verdim bi sıkıntı olursa yükleme yaptırcam sordum kadın dogumcuma.Saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?