şeker yüklemesi

babyline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
26
0
36
Balıkesir
mrb arkadaşlar benim önümüzdeki hafta şeker yüklemem var fakat ben çok korkuyorum kan aldırmaktan benim asıl sorum aç karınla olması şart mı ben doktora benim kan aldırmada sıkıntım var dedim oda sana 50 ml yaparız dedi ama o nuda aç karınla yapacak büyük ihtimal aç karınla olması beni dahada strese sokuyor dayanamam diye korkuyorum acaba tok karınlada oluyor mu onu merak ediyorum

tatlım benım hıc endışelenme benım dr um aclık ve tokluk olarak bakıyo ama bı arkadaşımın dr u tokken yapmıştı
cnm erken saate al randavunu ılk olarak ac karnına parmaktan aldıar benım sanıyelık ışlem zaten koladan sırıngayla alınmadı sonra o karışımı ıctımkı kızımda sekerlı suydu ığrenctı şimdi ıctıgım karışım cok lezzızdı sonra onu ıcıncede 1 sat beklıyosun yınekan alınıyo parmaktan sonucu dr un degerlendırıyo

Bence de gayet rahat ol hiçbirşey yok, sabah kalkıp (her yer yapıyor zaten, ben bir semt polikliniğinde yaptırmıştım hastane kalabalığı, prosedürüyle uğraşmayayım diye) birşey yemeden git parmağının ucundan pıt diye bir damla kan çıkarıyorlar onu da anlamıyorsun zaten, arkadaşın dediği gibi gidip birşeyler yiyorsun (istersen sen yanında götürürsün) 1 saat boyunca oturup bekliyorsun, bana özellikle 1 saati sakin geçir, yürüme güç sarfetme demişlerdi (zaten bence en sıkıcı tarafı beklemek eğer yanında laflayacak biri veya okuyacak kitap, gazete yoksa) sonra yine aynı şekilde parmağından bir damla daha alıp işlemi bitiriyorlar.

Not: Ben dediğim gibi bir semt polikliniğinde yaptırdığım için eczaneden 50mg'lık şekeri ve bir küçük pet şişe suyu alıp gitmiştim ki (git şunları al gel derlerse) hazır olsun diye, fakat heralde özel hast.de öyle değildir diye tahmin ediyorum. Ben doğumu özelde yapacağım için bari tahlil, ıvır zıvır vs. işlere para vermeyeyim diye devlette yaptırdım, öyle bir tecrübem olmuştu.

Not: Ayrıca çok rahat ol, keşke herşey şeker ölçümü kadar basit ve kolay olsa :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…