• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞEKER Yüklemesi (75)

candanileri59

Ɓir musallalık saltanatım bu benim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
4.697
1
2.886
63
Selam herkese bugun şeker yuklemem vardi 24 haftalik hamileyim basindan beri 4 kilo almışım doktorum bebegin suyu fazlaydi ondan suphelendi sekere bakalım dedi ve sonuc boyle çıktı. Nelere dikkat etmem gerekli ? Doktorum endokrinoloğa gonderdi yarin sabah randevum var ama tecrubeli arkadaslardan fikir almak istiyorum❤️

Eklentiler

• Screenshot_20231229_163707_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20231229_163707_e-Nabz.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 118
protein açısından zengin beslenmelisiniz. hamur işi kızartma tatlı vs. azaltmanız lazım. Bir de doktorunuza danışarak yürüyüş vs.yapabilirsiniz.

protein açısından zengin beslenmelisiniz. hamur işi kızartma tatlı vs. azaltmanız lazım. Bir de doktorunuza danışarak yürüyüş vs.yapabilirsiniz.
Cevabiniz icin tesekkur ederimm 🌹Ben hic tatli yemiyorum ki midemi bulandiriyor. Normal beyaz ekmek yiyodum onun disinda beslenmeme cok dikkat ediyorum ki tup bebek sureci ve gebelikte oyle asiri kilo bile almadim.

Cevabiniz icin tesekkur ederimm 🌹Ben hic tatli yemiyorum ki midemi bulandiriyor. Normal beyaz ekmek yiyodum onun disinda beslenmeme cok dikkat ediyorum ki tup bebek sureci ve gebelikte oyle asiri kilo bile almadim.
Gebelikte şeker çıkabiliyor ya ama sizinki çok da yüksek değil ufak ufak dikkat ederseniz sorun olmaz. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize🥰

Gebelikte şeker çıkabiliyor ya ama sizinki çok da yüksek değil ufak ufak dikkat ederseniz sorun olmaz. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize🥰
Ay cok tesekkur ederim yaa bi arkadaşa sordum insulin baslanir cok yuksek bu degerler falan diyince gercekten ne yapacagimi sasirdim 🌹 cokcokcokkkk tesekkur ederim

Back