Şeker yükleme testi sonucum acil bakar mısınız kızlar??

Yagmurizmmm06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
129
57
18
28
Kızlar şeker yüklemesi yapıldı bugün. Sonuç yüksek gibi. Doktorum dahiliye ile görüş dedi. Sonucu böyle çıkan var mı acaba nasıl bir yol izlediniz insülin mi başlattılar yoksa diyet ile mi hallettiniz.

Eklentiler

• IMG_20220309_140431.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 219
Benim de 90_111_92 çıkmıştım ilaç verdi doktor düşük şekerden. Dengesizlik varmış

Çok yüksek değil ama dr görmesinde fayda var. Muhtemelen ilaç vermez, diyet listesi /beslenme planı verir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun

B
Benim de 90_111_92 çıkmıştım ilaç verdi doktor düşük şekerden. Dengesizlik varmış

Benim de bugün 50lik seker yüklemem vardi.
sonucum 126.6 mg cikti. sonucum yüksek mi sordum ama henüz cevap alamadim. Insallah problem yoktur.
Sizin normal gibi duruyor düsükmüymüs bu rakamlar ?

B

Benim de bugün 50lik seker yüklemem vardi.
sonucum 126.6 mg cikti. sonucum yüksek mi sordum ama henüz cevap alamadim. Insallah problem yoktur.
Sizin normal gibi duruyor düsükmüymüs bu rakamlar ?
Ya ilk yaptırdım 40 çıktı açlık şekerim. Normali en düşük 70. Ya çok alt seviyedeydi. Sonra dahiliyeciye gittim. Bu değerler çıktı. Dengesizlik var dedi. Yükleme yapıldı ona rağmen düştü. İlaç verdi o yuzden

40 cok dusukmus.
Ilacla kontrol altina alirlar. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…