Seker yükleme bakar mısınız kızlar

Petunyaaa00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
193
45
48
Merhaba kızlar cuma günü doktor randevum vardı gittim . 25 haftalik hamileyim . doktor şeker testi yapacam dedi . 29 martta çağırdı. Bana 75 Gr glukoz yazdı bu yazdığı şeyi testin yapılacağı gün mü içmeliyim yoksa o güne kadar mı ayrıca dün eczaneden ilacı aldım . 75 yerine 50 gr toz şeklinde vermiş . Bu konuda bilgili olanlar biraz korktum bana bilgilendirme yapabilir mısınız

Merhaba canım
Bunu hastaneyi ara öğren lütfen, çünkü belli bi saat aç olman gerekiyor sanırım 12 saatti, testi önce o şekerli suyu içmeden bir de içtikten sonra kan alarak yapıyorlar yani orada içiyorsun, hastanede veriyorlar zaten niye aldın eczaneden onu anlamadım.

Hastanede yapmaları gerekiyor. Siz niye aldınız? Devlette mi doktorunuz?
Devlet ile özel değişiyor mu ki?
Benim doktorum özelde, hastanedeki laboratuvara yönlendirdi beni. Önce açken kan aldılar. Sonra içeceği kendileri verdiler ben de içtim. İçtikten bir saat ya da bir buçuk saat sonra tekrar kan tahlili yaptılar. Ondan sonra yine bekledim. Yine bir saat sonra falan tekrar kan tahlili yaptılar.
İçecek de elmalı, teneke kutuda bir şeydi.
Sürecin takip edilmesi gerekiyor.

Kağıda yazdı bunu eczaneden al diye muayene olduğum gün . 10gun sonra gel dedi benim anladığım da yazdı madem orada verecekler öyle niye yazdı o güne kadar kullanacağım falan diye düşündüm bu seker yükleme testinde bilgim fazla yok kafa karışıklığı oldu

Yok öyle o güne kadar kullanacağın bir şey değil, yapılan her hastane de mutlaka veriyor. Hatırladığım sabah erkem gidiyosun. Lütfen yaptıracağın hastane ya da labaratuvardan detaylı bilgi al mutlaka onlar daha iyi yönlendirirler. Sanırım o içeceği de boşuna aldın

İçmedim ya evet bu yanılma oldu galiba o yüzden birazcik bilgi sahibi olayım dedim içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…