- 1 Ekim 2009
- 45
- 0
- Konu Sahibi keriman.kar
kızlar 100 lük glukoz testim yüksek çıkınca doktorum diyet yapmamı ve şeker ölçme aleti alarak günlük kontrol yapmamı istedi.şu an normal ama yükselirse tedavi başlatacak.benim gibi olan var mı aranızda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar bendede dün seker cikti bugün randevum vardi doktorda igne verdi kendim vuruyorum. her yemekten önce ve sonra vurmam ve not almam gerekiyormus! az önce denedim 115 cikti ama bilmiyorum iyimi kötümü yada nekadar cikmasi gerekiyo, henüz bilmiyorum
valla canim tam bilmiyorum adi ne doktor verdi. iste bi cihaz var, parmagima ignesini batiriyorum sonra makinaya tutuyorum iste , daha yeni kulllndim. almanca yazdigi icin fazla anlamadim güzelim, karnim toktu yaptim 115 cikti!
canim ya bende de öyle oldu yemekten 1.5 saat sonra ölctüm 72 cikti birde 78 cikmisti! bu arada canim ya yemekten önce ve sonra degerlerin kac olmasi iyi yani tahminen? ben dün basladim! birde ac karnina ölctügünde yemekten kac saat sonra ölcüyorsun ve ayni sekilde tok karnina ölctügünde yemekten kac saat sonra ölcüyorsun!Ben da seke yükleme yapılmadım ama çok kilo aldım için tedbir teşhis amaçlı sabahları kahvaltidan bı saat sonra genelde 110-125 arası çıkıyor ama şüpheli bisi yedimde 146. Bile çıktı oldu yalnız hu sabah 72. Çıktı anlamadım ne oldunu