şeker kokusu ısteyenlerr

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
156
Adana
arkadaşlar bugun sevılden AQUALİNA PINK SUGAR aldım veee kokusuna bayıldım bu kadarmı çekici olur bır koku yaaaa super şeker gıbı bonbon gıbı kokmak ısteyenlere duyurulur.çok mutlu oldum yaazemuszemushihoyyyt:lepi:

Canım bende birkaç gün önce hiç denemeden netten sipariş verdim.C.tesi elimde olacak umarım beğenirim ve beğenir:asigim: eskiden arı maya silgileri vardı ya kokulu kokulu,sevgilim bayılıyo böyle şekerli kokulara opuyorumnanaktan

oftt bende ıstıyorum ama sevılın sıtesıne bakıyorum goremıyorum netten de almak ıstemıyorum ne yapıcam bırde sen ne kadara aldın canım

oftt bende ıstıyorum ama sevılın sıtesıne bakıyorum goremıyorum netten de almak ıstemıyorum ne yapıcam bırde sen ne kadara aldın canım

Canım sevil in sitesinde malesef bende göremedim. Gittigidiyor'dan aldım.100 ml 82 tl.Ben geçen hafta sipariş verdim,yurtdışından getirtiyorlarmış o yüzden teslimat süresi 1 hafta.Bu c.tesi elimde olacak tereddütlerin varsa parfüm elime ulaştıktan sonra hangi satıcıdan aldığımı söylerim,sen de gönül rahatlığıyla alırsın.yerimseniben bu arada sen sanırım bu parfümü kullandın.Nasıl memnun kaldın mı? Bazıları lolita'ya yakın bi koku olduğunu söylüyorfisfisfis

benım ablam kullanıyordu bır gun pıknıge gıderken sıktı bana oldum ya bayıldım basıları yanık seker e bensettı ama bence bensemıyor lolıtayı denemedıgım ıcın yorum yapamıcam ama 82 lırada benı bıraz asar ya bu aralar acaıp alısverıs yaptım bahara ınsallah

Açıkcası ben denemeden,netteki yorumlara bakarak sipariş verdim canım,ama yanık şeker kokusu sanıyorum yok.Aldığım yerdeki koku yorumu da şöyle;
Aquolina'nın ilk parfümü Pembe Şeker, genç kızlar için tatlı bir parfümdür. Meyveli pamuk şeker gibi kokusu ile büyüleyici. Üst notalarda incir yaprakları, Sicilya bergamot esansı turuncu ve yeşil nüans, orta notalarda zambak, meyan kökü ve kırmızı meyve bileşenleri, alt notalarda ise vanilya, karamel ve amberçiçeği notalarından oluşmaktadır
Bakalım artık umarım beğenirimkaydirigubbakcemile3

geldi geldi pink sugar ım geldi zemuszemus denemeden sipariş verdiğim için korkuyodum ama gerçekten çok güzelmiş,şekerli şekerli beğendim hihoyyyt

hayırlı olsun kızlarrr begendıgınıze sevındım bende yenı bakabıldım topıge.ben hala kullanıyorum ve hala super kokuyorumzemuszemus

cnm yanık şeker kokusu için direk magnetızm e bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…