Şeker hastası erkekte cinsel yaşam

Merhabalar, benım eşimde tip 1 diyabet hastası evlenmeden önce cinsel anlamda hiç bir problem yoktu istekliydi ama ne zaman evlendik ayda 1'e düstü neyse cocuk yapalım dedik kendim yumurtlama tarihlerime bakıp bir gün ara ile ilişkiye girdık o ayın sonunda hamile kaldım suan 5 yasında oglun var ama gel gör ki 3 senedir hiç birsey yok son ıkı denememizde iktidarsızlık problem yasıyor ben de ister istemez hormonlar cosuyor istiyorum ama adamda tık yok doktora gıtmek için bahane buluyor suan işşiz para yok diyor... Yaa bızım 3 senedir bir halt yok oncedr mi para yoktu diye tartısıyoruz doktora gıtmeye ıkna edemiyorum. Bana dokunmaya korkuyor resmen cıldırcam walla bu nedırcözüm bulamıyorum benımle konusmuyor sankı ben onun ev arkadaşıyım nasıl ikna ettınız esinizi acaba doktora gıtmeye

Uzun yıllar hapla korunduysan 9 aydan önce zaten hamile kalamazsın önce git bir kadın doğumcuya muayene ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…