Merhaba, geçmiş olsun şeker hastalığı zordur. Benim annemde de şeker hastalığı var. Tokluğu 300den aşağı olmaz. Bazen pat diye düşer 60lara 70lere.
Ben size bir tavsiye vermek için yazıyorum. Benim annemin ameliyat olması gerekiyordu, şekeri yüksek olduğu için doktor 2 ay düzenleyelim şekerini daha sonra ameliyat yapalım bu şekilde yapamam dedi. (Annem dikkat etmez şekerine bunu da belirteyim)
İnternette gezinirken bi tarif gördük. Tamamen doğal şeylerden oluşuyordu. Arpa, buğday, çamsakızı ve çörekotu. Bu karışımı hazırladık ve her sabah bir fincan aç karınla içmeye başladı annem. Çok tedirgindi, hatta ufacık karnı ağrısa içmeyeceğim ben bunu bu yapıyor dedi hiç içmek istemedi. Yaklaşık 20 gündür içiyor ve tokluk şekeri yavaş yavaş 280 250 200 150 120 diyerek düştü. Ha tabi dikkat etmediğinde yüksek çıkıyor, ama 300leri hiç görmüyoruz artık. Eğer isterseniz ben bu yazının resmini size özelden gönderebilirim. Kesin sonucu henüz bilmiyoruz çünkü 40 gün içmesi gerekiyor. Ama faydalı olduğunu düşünüyoruz :). Tekrardan geçmiş olsun.