• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şeker ağacımız

dilber1982

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
159
1
316
İstanbul
36. haftaya başladık.tüm hazırlıklarda tamam mevlüdümüzde dağıtılacak şekerler kova içinde ağacın dallarında asılı olacak.beşik içindeki biberon şekerleri doğum öncesi evime gelen arkadaşlarım için hazırladım.tepside lohusa şerbeti tutmak için.

Eklentiler

• $IMG_3661.jpg
    $IMG_3661.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_3662.jpg
    $IMG_3662.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_3664.jpg
    $IMG_3664.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 94
ne güzel hazırlıklar yapmışsınız.herşey çok güzel.bebeşiniz çok şanslı.onun için herşeyin en güzelini düşünen bir annesi var.

cevap vermekte gecikmişim kusura bakmayın kendim yapmıştım ağacı sokakta bulduğumuz düzgün dalları temizleyip yağlı boya ile boyadım.ama şimdi bakıyorumda hazır ağaçlar var tabi el yapımının maliyeti çok çok ucuza mal oluyor

ellerine sağlık canım ya yaratıcılığımızı kullandığımızda ne güzel şeyler ortaya çıkıyor benim yavrumunda doğum günü vardı geçen hafta bizde çubuklu kurabiye yapıp tülle süsledik kurabiyeleri kalp şeklinde yaptık ve üzerine 1 rakamının kalıbıyla 1 yapıştırdık birde doğumda bir sepetle çiçek göndermişlerdi onuda süsledik tülle valla herkes hazır zannetti

bu arada güle güle büyüt inşallah meleğini

Son düzenleme:
çoook güzel olmuş emegine saglık valla... bebişin çook şanslı olcak Allahım onu kucagna hayrlısıyla almanı nasip etsin tatlım :nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkürler beğenmenize çok sevindim.hazır almaktansa fikişr araştırıp el emeğine çevirmek daha hoşuma gidiyor.oğlum şu an 10 aylık oldu yaşında neler yapabilirim düşünüyorum :)

36. haftaya başladık.tüm hazırlıklarda tamam mevlüdümüzde dağıtılacak şekerler kova içinde ağacın dallarında asılı olacak.beşik içindeki biberon şekerleri doğum öncesi evime gelen arkadaşlarım için hazırladım.tepside lohusa şerbeti tutmak için.

hazırlarından farkı yok.. bunu daha çok begendim bile diyebilirim hiç değilse anneciğinin emeği var:16: Ellerinize saglık .. Bebeğinizi saglıkla kucagınıza alırsıınız inşAllah :nazar:

Back