• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sehpa masa olabılen pratık evv urununu kullananız varmı

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
arkadaslar bu urunu sıparış verdı bu hafta ıçı gelıcek ben göruntusune aldanıp aldım normal yemek masam var salonumda bunu oturma odamda kullanıcam sızce nasıl kullananlar memnunmu acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, sehpa masa çok ilginç bir tasarımmış, nerden ve nasıl sipariş evrdin acaba, bir de mümkünse fiyatını söyleyebilir misin?

Aslında görüntüsü biraz endişe verici, üzerine tabaklar vs gelince ağırlık yapıp pat diye gidivermesin, veya yemek yerken biri kolunu yaslayıp ağırlığını verdiğinde?? Ürün eline ulaştığında açılmış büyüklüğü ve dayanıklılığı hakkında yorum yazarsan sevinirim :)

cnm sıte ısmı vermek yasakmı bılmıyorum ama yasaksa sılsınler gg den aldım bursadan yollucaklar 348 tl fıyatı baska modellerde var cam olan guvenemedım ben bılakı arayıp bılgı aldım ıncelersen daha uygun fıyatlarda da var cnm ebatıda
Sehpa konumunda 85 x 80 cm
Yemek Masası Konumunda
85 x 160 cm
kurulumuda 1 dk yazıyor ızmırde kılım mobılyada da var gıdıp ıncelemıştım

Gerçekten çok beğendim, sehpa hali de çok şık.. Zaten mobilyalarımı da bu renk almayı düşünüyorum.. Sana ulaştığında daha ayrıntılı yorum yaparsın artık, ben de senin yorumlarına göre karar veririm :)

BU sehpa masadan görümcem büroda kullanıyor.güzel kullanışlı ayrıca yemek masasıne gerek kalmıyor.gündüz sehpa olarak akşam da yemek masası olarak kullanıyor.ben beyazını aradım bulamadım.banio yapı markette gördüm 80x80 veya 90x90 100x100 olarak sehpa ölcüsünde bulunuyor.

Back
X