- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
-
- Konu Sahibi lamelifAmine
çok zor olacak hemdeAnkaradan sonra bu saydigin yerlere gitmek zor gelmeyecek mi?
Hakkinizda hayirlisi olur insallahçok zor olacak hemde
ama kurum değiştirmek istiyoruz ve bir yerden başlamamız gerek
seviyorum burayı
amin ALLAH razı olsunHakkinizda hayirlisi olur insallah
Sanki samsun daha iyi gibi geldi su an bana
benimde en çok istediğim önceliğim canımBen samsunda üni okudum amine. Merkezdeydim hep altı sene boyunca. Merkezi iyiydi her kesime uyar maddi bakımdan. Manevi bakımdan komşuluk ilişkileri benim için çok iyi görmedim belkide öğrenci olduğum için biraz farklı karşılanıyorduk. Samsunun yerlisi pek yok şehirde hep etraf illerden gelinmiş çoğunlukla. ilçesinden birtek havzayı gördüm. güzel zaten ünisi büyük olduğundan direk öğrenci şehri denebilir. Ulaşımı yeterliydi heryere. Sıkıntısız bir öğrencilik geçirdim ama aile olarak nasıl olunur işte kıyas edemiyorum.
benimde en çok istediğim önceliğim canım
yazdıklarını sevdim
hakkımızda hayırlısı olur inşallah
hem kurum değiştirmemiz hem şehir değiştirmemiz
teşekkür ediyorum
Samsun gayet gelişmiş ve güzel,maddi açıdan zorlanmazsiniz tek kötü yani çok nemli.. ankaradan sonra sikilmazsiniz diye düşünüyor şahsen ankarayi hiç sevmeyen biri olarak :) amasya ve merzifon gelişmiş olmasina rağmen çok sosyalite isteyen yada alışmış kisileri kesmez ve bunaltir. Fakat maddiaçıdan rahat edersiniz corum da ayni standartlarda bi şehir yani çok gezme tozma düşkünü iseniz,sabah aksam her saat yapacak birsey bulayim diyorsaniz amasya merzifon ve corumu önermem ama nezih yerlerdir. Samsun tavsiyemdir..
kalbime göre cevaplar gelmesi sevindiriyor beniKesinlikle Samsun. Her ilçesinde yaşanılır zaten uygundur herşey ama genelde memur alımı tek tük oluyor diye biliyorum samsunda en azından ben tercih yaptığım zaman öyleydi
Canlı yerleri daha çok seviyorsam samsun, nüfusu daha kalabalık büyük şehir zaten...Amasya küçük kendi halinde bir yer, diğer iki yerde muhtemelen öyle küçük kendi halinde. Ben tercihen büyük canlı yeri tercih edeceğim için samsun diyorum.samsun ve yaşanabilir ilçeleri
amasya
kastamonu
merzifon (ilçe)
çorum ( osmancık-sungurlu-alaca)
Canlı yerleri daha çok seviyorsam samsun, nüfusu daha kalabalık büyük şehir zaten...Amasya küçük kendi halinde bir yer, diğer iki yerde muhtemelen öyle küçük kendi halinde. Ben tercihen büyük canlı yeri tercih edeceğim için samsun diyorum.
Hayatım neden böyle yazmayı tercih ettin, gözüm kaya kaya bir hal oldu, anlamadım da bir daha okuyacağım.
Samsunun da merkezini tercih edin nsöylemeyi unutmusum ilçeleri vasat
bilmem belki olurda olsunda isterimİzmir şansınız varsa izmir diyorum
İzmir güzel şehir rahat çoğu şehire göre ucuz trafik sorunu yok kışın çok soğuk değil yazın çok sıcak denizi var daha ne olsunbilmem belki olurda olsunda isterim
ya çok çelişkili biliyorum ama ailevi sorunlarımız var memleketime 3 saatten uzağa gitmek zor gibi
ama çooook uzak olmayıda bi o kadar çok istiyorum hani
benim bu yüreğim kendi hayatını yaşamayı çok zor başarıyor