şehir hayatını özledim

E

EU1

Ziyaretçi
artık dağın başında yaşamak teröristlerle burun buruna olmak beni çok bunalttı.
türkçeyi sadece nerdeyse yaşadığım lojman içindekiler kullanıyor.
oğlumu okula gönderiyorum kimse arasına almıyor türkçe bilmediği için.bu duruma hem ben hem eşim hemde yavrum çok üzülüyor.hergün okula elim yüreğimde gönderiyorum.hastalansam şehre gitmem için 200 km yol katetmem gerekiyor.
nefes alamadığımı hissediyorum artık.allaha hergün bizi burdan kurtarması için dua ediyorum.tabi yinede hakkımızda hayırlısı olsun.
hatta birgün buraya yeni tayinimiz çıktığında ilçeye giderken adamın birine elinde süt bidonu var diye kıyamadım arabaya alalım dedim.aldıkta adamın hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmedi.eşim sordu abi buralarda terörist var deniyor doğrumu dedi.adam evet bende teröristim demesinmi şok oldum.eşim görevi icabı yanında silah taşımak zorunda ogünde silahı beline takmamıştı arka koltuğa koymuştu.bende biranda can havliyle silaha sarıldım ve adamın sırtına dayadım adam silahı hissedince işte ben tövbe ettim abi şimdi yapmıyorum devletimiz çok yaşasın demeye başladı.adamı arabadan indiremiyoruzda ıssız heryer diye ilçeye varır varmaz adamı indirdik tabi jandarmaya teslimde edemiyoruz çünkü elde bir kanıt yok bırakmak zorunda kaldık ama birdahada tövbe ettim kimseyi arabaya almicam diye.
işte böyle arkadaşlar bunaldım nefes alamıyorum şehir hayatını özledim çarşı pazar gezmeyi özledim eşimle elele caddede yürümeyi özledim lokantaya gitmeyi pastaneye gitmeyi çocuklarımı parka götürmeyi herşeyi çoooook özledim.senağlama:1no2:​

allah sabır versinn sana çok zor bi dönemde olmalısın

evet canım yaaa çok kötüyüm dayanamıyorum artık

zaten sinir hastasıyım burası sinirlerimi dahada geriyor

ne kadar kalıcaksınız orda ve ne kadardır ordasın?

cnm allah sabır versın ınsalaah en kısa zamanda bıter hersey yoluna gırer alah daha buyuk dert vermesın mutlu hayatın olsun ınsalahh

Allah yardımcınız olsun,inanın okuduklarım karşıısnda şu an elim ayağım boşaldı buz kestim resmen.:çok üzgünüm:
Allah yar ve yardımcınız olsun demekten başka bir şey gelmiyor dilime..:Saruboceq:

Allah bütün er,asker,polis bütün görev başındaki o büyük görev aşkı ile görevlerini daim ettiren herkezi korusun..Bütün dualarım sizlerle olucak,Allahım sanada çok büyük sabır versin cnım benim.:Saruboceq:

3 yıldır burdayım tayin istedik ama olmadı.belkide emekliliğe kadar burdayız

canım inşallah tayininiz biran önce çıkar istediklerine kavuşursun allah yardımcınız olsun

Allah yardımcın olsun ne diyeyim..:Saruboceq:hala bağrında terörist besleyenlerinde Allah cezasını versinÇok üzgünüm çoook

Canim Allah yardimcin olsun inan okuyunca ben bunaldim seni dusunemiyorum bile.

Umarim diledigin hersey olur.Allah seni ve esini yavrunu korusun.En onemlisi can saglisi sonrasi elbet gelir.Az daha sabret canim emeklilige kadar olmaz o kadar umutsizlige kapilma.Allah yardimcin olsun :KK43:(

cok zor bi durummus.. ben hayatta yasayamam..
saglıgınız bozulcak bu gidişle doktor raporu filan alıp tayiin hızlanmazmı ya.. baska yollar deneyinsenağlama

artık dağın başında yaşamak teröristlerle burun buruna olmak beni çok bunalttı.
türkçeyi sadece nerdeyse yaşadığım lojman içindekiler kullanıyor.
oğlumu okula gönderiyorum kimse arasına almıyor türkçe bilmediği için.bu duruma hem ben hem eşim hemde yavrum çok üzülüyor.hergün okula elim yüreğimde gönderiyorum.hastalansam şehre gitmem için 200 km yol katetmem gerekiyor.
nefes alamadığımı hissediyorum artık.allaha hergün bizi burdan kurtarması için dua ediyorum.tabi yinede hakkımızda hayırlısı olsun.
hatta birgün buraya yeni tayinimiz çıktığında ilçeye giderken adamın birine elinde süt bidonu var diye kıyamadım arabaya alalım dedim.aldıkta adamın hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmedi.eşim sordu abi buralarda terörist var deniyor doğrumu dedi.adam evet bende teröristim demesinmi şok oldum.eşim görevi icabı yanında silah taşımak zorunda ogünde silahı beline takmamıştı arka koltuğa koymuştu.bende biranda can havliyle silaha sarıldım ve adamın sırtına dayadım adam silahı hissedince işte ben tövbe ettim abi şimdi yapmıyorum devletimiz çok yaşasın demeye başladı.adamı arabadan indiremiyoruzda ıssız heryer diye ilçeye varır varmaz adamı indirdik tabi jandarmaya teslimde edemiyoruz çünkü elde bir kanıt yok bırakmak zorunda kaldık ama birdahada tövbe ettim kimseyi arabaya almicam diye.
işte böyle arkadaşlar bunaldım nefes alamıyorum şehir hayatını özledim çarşı pazar gezmeyi özledim eşimle elele caddede yürümeyi özledim lokantaya gitmeyi pastaneye gitmeyi çocuklarımı parka götürmeyi herşeyi çoooook özledim.senağlama:1no2:​

hikayen bana çok tanıdık geldi nedense bende maraş ilçeye bu yaz geçtim aynı yerdemi oturuyoruz acaba cvp yazarsan sevinirmi

yoksa maraş değil başka bir yermi merak ettim ama aynı şeyleri yaşıyorum bende burda

Son düzenleme:
yok canım yaa maraşın gözünü sevim aslen maraşlıyımama gaziantepin dağ köylerinden birinde yaşıyorum daha doğrusu ilçesinin dağ köyündeyim

offff canım haklısın allah yardımcınız olsun özellikle cocuk büyütüyorsunuz tabi oarada yasayan insanları kırmak da istemiyorum alışmayan ve sehirde büyüyün kişiler için cok zor oralarda yasamak insallah bir an önce isteklerine kavusursun hakkında hayırlısı olsun canım

allah kolaylik versin okuyunca ben bile daraldim , insallah hemen kurtulursunuz..

allah yardımcınız olsun gerçekten zor olmalı çok özel olmazsa nerdesiniz merak ettimde

arkadaşım allah yardımcınız olsun.bende antepliyim.antep oldukça modern bir şehirdir.terör olayıda bir kaç belirli yerinden başka yok diye biliyorum.hangi ilçesindesiniz.
okuyan arkadaşlar orayı şırnak,hakkari gibi terörün yaygın olduğu yerler gibi zannetsinler istemiyorum.sonuçta standart olarak türkiyenin ilk beş altı şehrinden biridir.
sizde istediğiniz gibi yerlerde yaşarsınız umarım.

antep merkez için doğunun parisi derler ama merkezle ilçeler o kadar farkediyor ki.....bir de sevgili arkadaşım konunun başında çocuğumu aralarına almıyorlar Türkçe bilmediği için yazmışsın, orda sanki bir yanlışlık var....

X