• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir hastanesinde tüp bebek ücreti ?

Şehirden şehire farkediyor sanırım. Ben Bursa'da 57 bin diye duydum ama çok gelince net bilen birine sormak istedim, bu fiyata hangi hastane yapıyor acaba ?
Bursa şehir Hastanesi'nde özlem hanım tüp bebek doktoru. Gidip muayene olsanız daha net bilgi alırsınız diye düşünüyorum 😊

Şehirden şehire farkediyor sanırım. Ben Bursa'da 57 bin diye duydum ama çok gelince net bilen birine sormak istedim, bu fiyata hangi hastane yapıyor acaba ?
İkinci çocuk mu ? O zaman fiyatlar yüksek . İlk çocuksa 17

Bu sadece doktor ıcın opu transfer ücreti ılaclar dondurma söylemedım .

Bursa şehir Hastanesi'nde özlem hanım tüp bebek doktoru. Gidip muayene olsanız daha net bilgi alırsınız diye düşünüyorum 😊
Teşekkür ederim evet özlem hanımla tedavi sürecim oldu fakat Aralık ayındaydı ve fiyat sorduğumda 57 bin civarı ama henüz tam karar verildi mi bilgimiz yok denildi. O süreçten sonra tüp bebek yaptıranlar ne kadara yaptırdı bunu bilmek istiyorum şuan şehir dışındayım hastaneye de gidemiyorum ☺️🌸

Teşekkür ederim evet özlem hanımla tedavi sürecim oldu fakat Aralık ayındaydı ve fiyat sorduğumda 57 bin civarı ama henüz tam karar verildi mi bilgimiz yok denildi. O süreçten sonra tüp bebek yaptıranlar ne kadara yaptırdı bunu bilmek istiyorum şuan şehir dışındayım hastaneye de gidemiyorum ☺️🌸
Anladım. Hiç muayene olmadınız sandım kusura bakmayın 😊🌹 inşallah yakın zaman da bebeğinize kolaylıkla kavuşursunuz 🤲🌹

Hayır ilk çocuk için. Hepsi toplamda ne kadar peki? Siz yaptırdınız mı? 🌼🌼🌼
Ben özelde yaptırdım . Hastanede de yaptırsanız rapor bile çıksa dondurma ucretı ilaçlar hastane derken 60 çıkar elinizden . Sonrasında vitamınler falan sonuca 70 le varırsınız

Back