Şehir hastanesinde tüp bebek şartı

Papatyam__321

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
736
122
34
Merhaba herkese aşılama oldum geçen ay tutmadı mart'ta özel hastanede amh 1.08 mayıs'ta şehir hastanesinde 1.5 aşılama tutmayımca tüp bebek yapsak olur mu dedim yaşım 22 olduğu için devlet yapmıyor 23 yaşında olman gerek ama amh düşük olduğu için yapabiliriz tekrar amh ver bakalım dediler özel hastanede 1.32 çikti sonuç yaşıma göre nasıl acaba kaçın altına tüp bebek yapılıyor bilginiz var mı bu amh ile yaparlar mı

tam emin değilim ama 1.1 altında ise tüp bebek öneriliyor diye aklımda kalmış. amh değerin yaşına göre biraz düşük ama kötü de değil canım. neden tüp bebek istiyorsun 1 sene denediniz mi? bir de amh değeri artan bir şey değil yanlış mı ölçmüşler ilkini

gerçi 25 yaşın altındaymışsın pardon 25ten sonra artmıyordu
Ben 22 yaşındayım 3 yıldır evliyim hiç gebelik olusmaydı 4 sene olacak artık geçen ay aşılama oldum Dr ugraşmayalım tıtmayacaz gibisinden konuştu tüp bebek deneyelim dedi yaşım tutmadı için amh değerine bakalım bi tekrar dediler 1.08 1.5 1.32 bu kadar artması hatta amh nın bu kadar yükselmesi imkansız yaşıma göre bence amh düşük 1.08 ı ve 1.5 ı baz alırsak yaparlar mı acaba 1.32 amh yı özelde verdim üstelik nasıl yanlıs çıkabiliyor anlayamıyorum inşallah yapılır devlette tüp bebek

tam emin değilim ama 1.1 altında ise tüp bebek öneriliyor diye aklımda kalmış. amh değerin yaşına göre biraz düşük ama kötü de değil canım. neden tüp bebek istiyorsun 1 sene denediniz mi? bir de amh değeri artan bir şey değil yanlış mı ölçmüşler ilkini
İzmir şehir hastanesi 1.2 nin altında tüp bebek yapıyor dedi sanırım benimde düşük çıktı eşimin üç ay önce spermleri çok iyiydi şuan düştü anlayamıyorun ya aşılamada 2 yumurtam oldu eşimin toplam spermi 24 kons. Yıkanınca 1 milyon kaldı normalde 5 milyon altına aşılama da yapılmıyor sanırım

X