Ozlenenhanim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2022 373 87 33 Pazar 22:21 Konu Sahibi perdono pero no olvido #21 Dilek163 .!.: Çok teşekkür ederim . Bu süreçte insanın gerçekten bilgi alabilcegi birilerinin olması çok önemli Allah razı olsun Genişletmek için tıkla... Ne demek bende sürekli süreçle ilgili buradan bilgi topladım. Gerçekten desteğe ihtiyac duyduğumuz dönemlerden geçiyoruz
Dilek163 .!.: Çok teşekkür ederim . Bu süreçte insanın gerçekten bilgi alabilcegi birilerinin olması çok önemli Allah razı olsun Genişletmek için tıkla... Ne demek bende sürekli süreçle ilgili buradan bilgi topladım. Gerçekten desteğe ihtiyac duyduğumuz dönemlerden geçiyoruz
D Dilek163 Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 90 42 27 Pazar 22:26 Konu Sahibi perdono pero no olvido #22 Ozlenenhanim .!.: Ne demek bende sürekli süreçle ilgili buradan bilgi topladım. Gerçekten desteğe ihtiyac duyduğumuz dönemlerden geçiyoruz Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim
Ozlenenhanim .!.: Ne demek bende sürekli süreçle ilgili buradan bilgi topladım. Gerçekten desteğe ihtiyac duyduğumuz dönemlerden geçiyoruz Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim