• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şehir fırsatlarından ipl lazer paketi alanlar tecrübelerini bizimle paylaşabilirmi?

ladiesnight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
14
0
36
İstanbul
2 gün sonra ipl lazer için randevum var açıkçası biraz korkuyorum gideceğim yeri araştırdım pek şikayet yok yinede tedirginim gidenler varsa bizi bilgilendirirmisiniz?

hankı merkezden aldım dıcem soylemek serbestmı acaba.. ben 3. seasıma gdıcem subatta. cokta memnunum :7:

ümitköy beauty club dıye bır yerden aldım ank/ist bıcok subelerıde var. ne kadara kac seans aldın arkadasım..:kkk:

gittim şehir fırsatı kampanyayı iptal etmiş güzellik salonlarında lazer denetlemesi olmuş cihazlar kaldırılmış.. ne telefon ne mail.. paranızı geri verecegiz diyorlar ankaradan kalkıp gitsem yol masraflarımı kim karşılayacak 2 saat yol gittim. neyse en azından rahatladım korkuyordum nasıl bir yer diye birde ipl den haberim yoktu aldıgımda lazer diye aldım şimdi iyi bir yer arıyorum lazer yapan bakalım..

nerden aldın arkadasım ben gıdıyorum cokta memnunum haberımız olsun. fırmanın adı neydı ??

Back