Hakikaten ailenizin yaptığı çok mantıksız. İşi yokuşa sürmekten başka bir şey değil.Kendi şehrimdeki nikah memuruyla konuştum, diyor ki senin sağlık raporları falan için oraya gitmen lazım aynı şehirde yapmanız daha iyi olur testleri. Buna şaşırdım açıkçası ama nikah memuru söyledi direkt. Kaldı ki öyle olmasa bile nikah başvurusu için zaten gitmem lazım, şahsen başvuru istiyorlar. Her şey güzel giderken durduk yere küslük çıkacak böyle sebeplerden, burnumdan gelecek düğünüm
Gitsem hepsini halledip gelicem zaten. Kavga ettik gitmek istiyorum diye.Gitmişken nikah işlemleri düğün salonu ev tutma hepsini hallet gel. Ailen sanırım nikah memuru karı kocasınız demeden evlendiğini anlamayacaklar ilginç.
Bence de. Işin heyecanı mutluluğunu bi kenara bıraktım artık bu işin bir sürü koşturmacasi, halledilmesi gereken bir sürü angarya işi var. Her işi onlara mi yıkalım çok bencilceBabalar böyle işlere karışmaz ama sizin annenizle beraber yeni kuracağınız hayatı taşınacağınız ilde organize etmeniz lazım.
evet pandemi var ama hayat bir şekilde devam ediyor. Görmeden ev mi tutulur. Her evin kendi enerjisi vardır. Belki beğenmeyeceksiniz.
herşeyi eş ailenizden beklemek olmaz. Sizde evleniyorsunuz. O heyecana, hazırlığa ortak olmalısınız.
Benim oturacağım evi başkaları görüp beğenip benim yerime tutsa ben orda oturmak istemezdim ama ya, o evle ilgili ne sorun olsa kendim gelip beğensem böyle olmazdı diye kendi kendinizi yersiniz,Bence de. Işin heyecanı mutluluğunu bi kenara bıraktım artık bu işin bir sürü koşturmacasi, halledilmesi gereken bir sürü angarya işi var. Her işi onlara mi yıkalım çok bencilce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?