Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş bulmadan mı evi taşıdınız başka şehre yaniKızlar Zonguldak Çaycumaya yerleştik ama bir türlü iş bulamadık bu nasıl birşey anlamadım . Her gittiğimiz yer geri çeviriyor . Tanıdığın varmı diyor . Tanıdık olsa saten direk girecek galiba ama yok
Çaycuma’da iş biraz sıkıntı, bilinen kağıt ve süt ürünleri fabrikaları var sadece. Ne işle meşgulsünüz? İş bulmadan mı yerleştiniz konuyu tam anlamadımKızlar Zonguldak Çaycumaya yerleştik ama bir türlü iş bulamadık bu nasıl birşey anlamadım . Her gittiğimiz yer geri çeviriyor . Tanıdığın varmı diyor . Tanıdık olsa saten direk girecek galiba ama yok
İşssiz mi yerleştiniz ? Nasıl oldu ki olay ?Kızlar Zonguldak Çaycumaya yerleştik ama bir türlü iş bulamadık bu nasıl birşey anlamadım . Her gittiğimiz yer geri çeviriyor . Tanıdığın varmı diyor . Tanıdık olsa saten direk girecek galiba ama yok
Yok canım evlilik nedeniİş bulmadan mı evi taşıdınız başka şehre yani
Evlilik sebebi ileİşssiz mi yerleştiniz ? Nasıl oldu ki olay ?
Evlilik sebebi canım durduk yere neden şehir değiştireyimE neden rastgele taşındınız
Özel güvenlik belgem var tekstil üzerine de çalıştım daha önceNe işle mesgulsünüz?
Evlilik sebebi ile yerleştim iş bulamadımİşssiz mi yerleştiniz ? Nasıl oldu ki olay ?
Bulamadık diyorsun kocan çalışıyor muEvlilik sebebi canım durduk yere neden şehir değiştireyim
Evlilik sebebi ile taşındık cnmIş ve tanıdık yokken durduk yere mi taşındınız ki?
Böyle olmak zorunda kaldık evlilik sebebiİş bulmadan mı evi taşıdınız başka şehre yani
HayırBulamadık diyorsun kocan çalışıyor mu
E niye taşındınız iş güç yok evlendiniz
Ne bilelim canım iş buluruz sandık eşim buralı ama önceden Bartın’da çalışıyorduk beraber burası çok faeklıBöyle olmak zorunda kaldık evlilik sebebi
Bartına dönünNe bilelim canım iş buluruz sandık eşim buralı ama önceden Bartın’da çalışıyorduk beraber burası çok faeklı
Buradaki ev eşimin Bartın’a dönersek kirada durmamız lazım ev varken neden masraf edeli m senceBartına dönün