• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir değişikliği ?

xxzzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
550
137
103
Adım çıktı kimse arkadaşlık yapmıyor benimle yollarını değiştiriyorlar şehir değişikliği yapmak istiyorum en ucuz şehir hangisi bilgilendirir misiniz.

Bi çok erkek arkadaş yakınlaşmalar ..akrabalar vs hepsı duydu

E bu kadar duyan eden akraba sizin izbe ucuz bir şehre gitmenize izin verecek mi ki? İşiniz gücünüz de olmayabilir ucuz bir şehirde nasıl geçineceksiniz hadi öneri verildi diyelim. İş bulacağınızın, ev geçindirebilmenizin garantisi var mı?

En ucuz sehir diye yasanilacak yer secilir mi?
Meslegine uygun is imkani olan yasam standartlarina yakin gibi kriterlerin yok mu?
Ayrica insan erkek arkadasi oldu diye sehir mi degistirir?

E bu kadar duyan eden akraba sizin izbe ucuz bir şehre gitmenize izin verecek mi ki? İşiniz gücünüz de olmayabilir ucuz bir şehirde nasıl geçineceksiniz hadi öneri verildi diyelim. İş bulacağınızın, ev geçindirebilmenizin garantisi var mı?
Ee böyle de yaşıyorum sayılmaz ki

En ucuz sehir diye yasanilacak yer secilir mi?
Meslegine uygun is imkani olan yasam standartlarina yakin gibi kriterlerin yok mu?
Ayrica insan erkek arkadasi oldu diye sehir mi degistirir?
Adı o...ya çıkarsa bi güzel değiştirir ki .. mesleğim Yok malesef .

Kaçmak yerine kalıp onlarla savaşmak, dedikleri her lafı onlara yedirmek daha iyi olmaz mı ?

Yine mi aynı mesele ?
Yaşadığınız şehir küçük herhalde yani bilemedim kimse kimin ne yaptığını bilmez çünkü büyük şehirde.
Bence kafanızın rahat olacağı bir şehir tercih edin,çünkü siz bu konulardan dolayı çok bunalmışsınız.Duyduğum kadarıyla (gitmedim) İzmir son derece rahat ve gelişmiş bir şehir.Bence bir araştırın.Bu konudan çok dertlisiniz çünkü,bunu kafanıza takmayacağınız bir ortam tercih edin bence.

Ee böyle de yaşıyorum sayılmaz ki

Şehir değiştirerek olacak iş değil, zaten gitmenize izin vermezler. Tek başınıza iş güç olmadan da orada nasıl geçineceksiniz, nasıl ev tutacaksınız barınacaksınız? Tam olarak ne olduğunu anlatırsanız daha mantıklı çözüm önerileri gelebilir.

Şehir değiştirerek olacak iş değil, zaten gitmenize izin vermezler. Tek başınıza iş güç olmadan da orada nasıl geçineceksiniz, nasıl ev tutacaksınız barınacaksınız? Tam olarak ne olduğunu anlatırsanız daha mantıklı çözüm önerileri gelebilir.

Eski konularında yazmıştı biraz.Akrabaları eski erkek arkadaşlarıyla olan yakınlaşmalarını falan biliyorlarmış,konu sahibine de ters gözle bakıyorlar sanırım.Aslında şehir değiştirmek için bir sebep bence.Sürekli üzerimde baskı hissetsem ben de kaçmak isterdim.

Akrabalar cok bağlı değiliz zaten herkes kendi aleminde kendi derdini düşünüyor herkes .

Eski konularında yazmıştı biraz.Akrabaları eski erkek arkadaşlarıyla olan yakınlaşmalarını falan biliyorlarmış,konu sahibine de ters gözle bakıyorlar sanırım.Aslında şehir değiştirmek için bir sebep bence.Sürekli üzerimde baskı hissetsem ben de kaçmak isterdim.

Değiştirsin de iş güç olmadan kendini garantiye almadan çok zor. Orada ev tutması lazım, kendine yetebilmesi lazım. Parasız elinde bir bavulla olmaz.

Kimsem yokken nasıl olacak bu ? Ben tekim güçsüzüm millet çevresine güveniyor .

Anne babanız destek değil mi ? Hadi değiller diyelim, siz kendinize yetemezmisiniz ? Gittiğiniz şehir de yaşadığınız sorun da kaçıp gidecekmisiniz ? Nereye kadar kaçabilirsiniz sorunlardan, yaşadıklarınızdan. Şehir değiştirince tüm sorunlarınız sona erecekse, gidin.

Adı o...ya çıkarsa bi güzel değiştirir ki .. mesleğim Yok malesef .
O zaman onceligin gidecegin sehirde ne is yapacagini dusunup is imkani olan bir yer secmek olmali.
Adının neye çıktığı birilerinin vasiflandirmasi ile degil senin bunu kabul etmenle alakalidir.
Yoksa emin ol hangi sehire gidersen git istersen inzivaya cekil hep konusan birileri olacaktır

O zaman onceligin gidecegin sehirde ne is yapacagini dusunup is imkani olan bir yer secmek olmali.
Adının neye çıktığı birilerinin vasiflandirmasi ile degil senin bunu kabul etmenle alakalidir.
Yoksa emin ol hangi sehire gidersen git istersen inzivaya cekil hep konusan birileri olacaktır
İşte ben bu ben den kurtulmak istiyorum Yen'i biri olmak Yen'i hayat istiyorum ... başkalarının hayatları ne kadar güzel çevresi çok ben mahvettım kendimi genç Yaşta

Back
X