Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi çok erkek arkadaş yakınlaşmalar ..akrabalar vs hepsı duyduNasil adınız çıktı ne yaptiniz ki ?
Bi çok erkek arkadaş yakınlaşmalar ..akrabalar vs hepsı duydu
Ee böyle de yaşıyorum sayılmaz kiE bu kadar duyan eden akraba sizin izbe ucuz bir şehre gitmenize izin verecek mi ki? İşiniz gücünüz de olmayabilir ucuz bir şehirde nasıl geçineceksiniz hadi öneri verildi diyelim. İş bulacağınızın, ev geçindirebilmenizin garantisi var mı?
Adı o...ya çıkarsa bi güzel değiştirir ki .. mesleğim Yok malesef .En ucuz sehir diye yasanilacak yer secilir mi?
Meslegine uygun is imkani olan yasam standartlarina yakin gibi kriterlerin yok mu?
Ayrica insan erkek arkadasi oldu diye sehir mi degistirir?
Ee böyle de yaşıyorum sayılmaz ki
Kimsem yokken nasıl olacak bu ? Ben tekim güçsüzüm millet çevresine güveniyor .Kaçmak yerine kalıp onlarla savaşmak, dedikleri her lafı onlara yedirmek daha iyi olmaz mı ?
Şehir değiştirerek olacak iş değil, zaten gitmenize izin vermezler. Tek başınıza iş güç olmadan da orada nasıl geçineceksiniz, nasıl ev tutacaksınız barınacaksınız? Tam olarak ne olduğunu anlatırsanız daha mantıklı çözüm önerileri gelebilir.
Akrabalar cok bağlı değiliz zaten herkes kendi aleminde kendi derdini düşünüyor herkes .Şehir değiştirerek olacak iş değil, zaten gitmenize izin vermezler. Tek başınıza iş güç olmadan da orada nasıl geçineceksiniz, nasıl ev tutacaksınız barınacaksınız? Tam olarak ne olduğunu anlatırsanız daha mantıklı çözüm önerileri gelebilir.
Eski konularında yazmıştı biraz.Akrabaları eski erkek arkadaşlarıyla olan yakınlaşmalarını falan biliyorlarmış,konu sahibine de ters gözle bakıyorlar sanırım.Aslında şehir değiştirmek için bir sebep bence.Sürekli üzerimde baskı hissetsem ben de kaçmak isterdim.
Akrabalar cok bağlı değiliz zaten herkes kendi aleminde kendi derdini düşünüyor herkes .
Ailem arkamda zaten onlardan başka da kimsem Yok ama onlar olmaz diyorlar of çıldıracağım ben ya ..Aileniz ne diyor yani akrabalar dışında arkanızda bir destekçiniz var mı?
Kimsem yokken nasıl olacak bu ? Ben tekim güçsüzüm millet çevresine güveniyor .
O zaman onceligin gidecegin sehirde ne is yapacagini dusunup is imkani olan bir yer secmek olmali.Adı o...ya çıkarsa bi güzel değiştirir ki .. mesleğim Yok malesef .
İşte ben bu ben den kurtulmak istiyorum Yen'i biri olmak Yen'i hayat istiyorum ... başkalarının hayatları ne kadar güzel çevresi çok ben mahvettım kendimi genç YaştaO zaman onceligin gidecegin sehirde ne is yapacagini dusunup is imkani olan bir yer secmek olmali.
Adının neye çıktığı birilerinin vasiflandirmasi ile degil senin bunu kabul etmenle alakalidir.
Yoksa emin ol hangi sehire gidersen git istersen inzivaya cekil hep konusan birileri olacaktır