Arkadaşlar aydında yaşıyorum. 1 aşılama 3 tupbebek hikayem var.yas 33. ilk tedavi özel hastanede yüksek doz kullanıldı 1 yumurta oluştu transfer yapıldı negatif . 2.tedavi izmir medikalpark ahmet zeki isik yuksek doz igne baska extra hicbir sey yapmadi yaziklar olsunki 2 yumurta toplandi döllenme ilerlemedi transfer yok. 3.tedavi devlette ama klomenle yumurta büyüttü 3 yumurta 1 toplandı embriyo döllenme ilerlemedi. Napicam bilmiorum cok ağlıyorum. Ankarada bahçecisağlıkta benim durumum gibi hastaların pozitif nasip olduğu bi doktor var berfu hanim.ama aydından ankara 8saat .ne yapsam nasıl etsem allahım bir çıkış kolaylığı ver nolur.sehir dışında tedavi olan varmi.nasil yol izledi.hatta berfu hanıma ankaraya giden varmı arkadslar.ben gibi böyle genc yasta dollenme bile ilerlemeyen ne yaptiysa nolur yazın da icim e biraz derman olsun . #bahceci #berfudemir #sehirdisindatupbebek #ilerlemeyendollenme #transfer
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Şehir dışında tupbebek yaptıranlar
- Konu Sahibi Tsfm01
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bahçeci boş folükül sendromu kalitesiz embriyo