• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir dışında tupbebek yaptıranlar

Tsfm01

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
1.683
762
323
Arkadaşlar aydında yaşıyorum. 1 aşılama 3 tupbebek hikayem var.yas 33. ilk tedavi özel hastanede yüksek doz kullanıldı 1 yumurta oluştu transfer yapıldı negatif . 2.tedavi izmir medikalpark ahmet zeki isik yuksek doz igne baska extra hicbir sey yapmadi yaziklar olsunki 2 yumurta toplandi döllenme ilerlemedi transfer yok. 3.tedavi devlette ama klomenle yumurta büyüttü 3 yumurta 1 toplandı embriyo döllenme ilerlemedi. Napicam bilmiorum cok ağlıyorum. Ankarada bahçecisağlıkta benim durumum gibi hastaların pozitif nasip olduğu bi doktor var berfu hanim.ama aydından ankara 8saat .ne yapsam nasıl etsem allahım bir çıkış kolaylığı ver nolur.sehir dışında tedavi olan varmi.nasil yol izledi.hatta berfu hanıma ankaraya giden varmı arkadslar.ben gibi böyle genc yasta dollenme bile ilerlemeyen ne yaptiysa nolur yazın da icim e biraz derman olsun . #bahceci #berfudemir #sehirdisindatupbebek #ilerlemeyendollenme #transfer

canım üzülme seninde sınavın böleymiş stres yapma bu işin düşmanı stres gönlünü ferah tut bol bol dua et. maddi imkanın varsa tedaviye göre ankarada kalırsın. yada dr önerceği bir durum vardır kliniği arayıp bilgi alabilirsin. allah yardımcın olsun kucağını doldursun rabbim. :KK200:

Canım ben Berfu hanımda tedavi görüyorum. Erkek kaynaklı bizde durum, sperm sayısı düşük. Berfu hoca işinde gerçekten iyi , ilgili bi doktor. sağlam adımlarla ilerlemeyi tercih ediyor bu surecte.ben de 6 saatlik yoldan geliyorum tedavi için. Zor oluyor tabi ki ama doktor acısından içim rahat olduğu için katlandık bi şekilde. Uzaktan gelen hastalar için yumurta takip sürecinde yaklaşık bir hafta kalmayı tavsiye ediyor ama tabi size kalmış gidip gelebilirsiniz de. En azından bi ön görüşme ayarlayıp daha net bi karar verebilirsin.

canım üzülme seninde sınavın böleymiş stres yapma bu işin düşmanı stres gönlünü ferah tut bol bol dua et. maddi imkanın varsa tedaviye göre ankarada kalırsın. yada dr önerceği bir durum vardır kliniği arayıp bilgi alabilirsin. allah yardımcın olsun kucağını doldursun rabbim. :KK200:
Sağol canim inşallah bu imtihanim bu sefer evladimi kucağıma almakla biter sagkiklica.okadar yoruldum ki artık oraya git umut bağla yat hasta masasına al narkozu iğne vurul.insallah son olur

Canım ben Berfu hanımda tedavi görüyorum. Erkek kaynaklı bizde durum, sperm sayısı düşük. Berfu hoca işinde gerçekten iyi , ilgili bi doktor. sağlam adımlarla ilerlemeyi tercih ediyor bu surecte.ben de 6 saatlik yoldan geliyorum tedavi için. Zor oluyor tabi ki ama doktor acısından içim rahat olduğu için katlandık bi şekilde. Uzaktan gelen hastalar için yumurta takip sürecinde yaklaşık bir hafta kalmayı tavsiye ediyor ama tabi size kalmış gidip gelebilirsiniz de. En azından bi ön görüşme ayarlayıp daha net bi karar verebilirsin.
Aa ciddimi canim. Otobüslerle mi gidiosun.nezaman başladınız tedaviye.1 ayda olsa bitse diyorum of of çok şeymi istiyorum Allahim.bende yumurtalarda sorun.senin kac yumurtan oluyor kalıyormusun ankarada tedavi sırasında bazen. Yarın ariycam bende

Yok canim arabayla gidiyoruz biz. 1 ayda biteceğini sanmam dedim ya Berfu hoca yavaş ama emin adımlarla ilerlemeyi tercih ediyor. Yine de sizin durumunuza gore degisebilir durum tabi. Ağustos ayında ön görüşme yapmıştık biz hala devam ediyor sürecimiz. Yumurta takip döneminde kalmıştık biz sadece bi kaç gün.

Yok canim arabayla gidiyoruz biz. 1 ayda biteceğini sanmam dedim ya Berfu hoca yavaş ama emin adımlarla ilerlemeyi tercih ediyor. Yine de sizin durumunuza gore degisebilir durum tabi. Ağustos ayında ön görüşme yapmıştık biz hala devam ediyor sürecimiz. Yumurta takip döneminde kalmıştık biz sadece bi kaç gün.
Anladım canim fiyat 8500muydu

Back