- 11 Mart 2016
- 11.340
- 49.002
- 598
Hemşire Öcalan'a "sayın" şehitlere"kelle" diyen demi DavutoğluymuşAman ehli-keyifciğim, malum onları Davutoğlu yapmış, akp masummuş..
Yersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşire Öcalan'a "sayın" şehitlere"kelle" diyen demi DavutoğluymuşAman ehli-keyifciğim, malum onları Davutoğlu yapmış, akp masummuş..
Yersen
Kesinlikle yanlış cok yanlis hem de.benim kilicdaroglu nu savunma sebebim kendisine haksizlik yapildigini düşünüyorum o yanlış yaptiysa akp yanlışın dik alasini yapti ama simdi ki teror sebebinin baş musebbibi kılıçdaroğlu gosteriliyor gibi geliyor bana yani algi operasyonu.gerci bu yanlış gidisattan davutoglu da sorumlu tutulmaya baslanmis ihaleyi kime yikacaklarini şaşırdılarTekrar başa dönmenin gereği yok.Kaç kere çözüm süreci adı altında da olsa ,o görüntülerden rahatsız olduğumu yazdım ben.Ama sizlerin bu konuyla eleştirinizi hiç duymadım.En yenisinden şimdi sorayım o zaman Kılıçdaroğlu'nun teröristleri hastane ziyaretine gitmesi hakkında ne düşünüyorsun?
Hıı, dün akşam okuduk ya, pelikan dosyasını, her şeyin sorumlusu o.. Yani akp ak..Hemşire Öcalan'a "sayın" şehitlere"kelle" diyen demi Davutoğluymuş
Akpliler komple hepsi neden samimi gelmiyor biliyor musun?Onaylamadığımı tabii ki de biliyorsun çarpıtma .Neden samimi gelmiyorsunuz bana biliyor musunuz?O konuyu kaç kere gündeme getirdiğiniz halde teröristin cenazesine giden giden milletvekillerini ,hatta hastaneye geçmiş olsuna giden genel başkanlarını,HDP barajı geçince pilav dağıtan belediye başkanını, vs. da eleştirseydiniz o zaman samimi bulurdum.
Akpliler komple hepsi neden samimi gelmiyor biliyor musun?
Terorun sehre inmesine sebep olan sehirleri bombalarla donatanlara goz yumdugunu itiraf edeni tekrar sectigi icin. Megri megri diye aglasilirken cit cikarma ondan sonra ama ben ona karsiydim
Onu desteklemiyorum bunu desteklemiyorum ama yine ona oy veriyorum.
O kadar soyleyecegim sey var da forum kurallari izin vermiyor. Kisaca hicbirinizin sehitlerden bahsetmeye bile hakki yok.
durun durun gitmeyin şuda var bakın hizmet ediyorum sizlere videoları izleyip bilgi sahibi olun diye..
AAA bak haklısın azmine hayranım kovulduğu yere gitmesinin hani sabah erdoğan için yazdınya 3 yaşındaki bebe bile anlar ,hisseder de gitmez istenmediği yere . öğleden sonra kılıçdaroğlu olunca lafı çevirdin en azından katılıyora getirdin ahh bacım ahhh..En azından şehit cenazesine katılıyor.
Bazıları gibi yüzsüzlük yapıp düğün dernek kurmuyor
Ben senin bacın değilimAAA bak haklısın azmine hayranım kovulduğu yere gitmesinin hani sabah erdoğan için yazdınya 3 yaşındaki bebe bile anlar ,hisseder de gitmez istenmediği yere . öğleden sonra kılıçdaroğlu olunca lafı çevirdin en azından katılıyora getirdin ahh bacım ahhh..
gene güldürdün beni .bacım demiyeyimmi sana ..pekii selametlee.Ben senin bacın değilim
Yaptığın yorumda gerçekten takdire şayan
Belli sabah yazdığım mesajı o kadar çok beğenmişsin ki sağda solda kendi fikrin gibi kullanmışsın
Selametle....
Son cümlene katılıyorum.Bilmukabele.Akpliler komple hepsi neden samimi gelmiyor biliyor musun?
Terorun sehre inmesine sebep olan sehirleri bombalarla donatanlara goz yumdugunu itiraf edeni tekrar sectigi icin. Megri megri diye aglasilirken cit cikarma ondan sonra ama ben ona karsiydim
Onu desteklemiyorum bunu desteklemiyorum ama yine ona oy veriyorum.
O kadar soyleyecegim sey var da forum kurallari izin vermiyor. Kisaca hicbirinizin sehitlerden bahsetmeye bile hakki yok.
Utanc vericiSon cümlene katılıyorum.Bilmukabele.