• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehidin eşi Kılıçdaroğlu'nun yanında durmadı!

Tekrar başa dönmenin gereği yok.Kaç kere çözüm süreci adı altında da olsa ,o görüntülerden rahatsız olduğumu yazdım ben.Ama sizlerin bu konuyla eleştirinizi hiç duymadım.En yenisinden şimdi sorayım o zaman Kılıçdaroğlu'nun teröristleri hastane ziyaretine gitmesi hakkında ne düşünüyorsun?
Kesinlikle yanlış cok yanlis hem de.benim kilicdaroglu nu savunma sebebim kendisine haksizlik yapildigini düşünüyorum o yanlış yaptiysa akp yanlışın dik alasini yapti ama simdi ki teror sebebinin baş musebbibi kılıçdaroğlu gosteriliyor gibi geliyor bana yani algi operasyonu.gerci bu yanlış gidisattan davutoglu da sorumlu tutulmaya baslanmis ihaleyi kime yikacaklarini şaşırdılar

Ne kadar igrenc bir haber. Adamin karısı ölmüş be karısı Kilicdaroglu'nu Erdogan'i bilmem neyi mi dusunecek? Gorecek? Yaziklar olsun böyle haber yapanlara!!

o sırada buyuk ihtimal hicbir siyasetciyi gormek istemem bende ama genel olarak bakıldıgında hukumet yanlısı olanların kılıcdaroglunu elestirmesi buyuk ironi oluyor yapmayınn

Onaylamadığımı tabii ki de biliyorsun çarpıtma .Neden samimi gelmiyorsunuz bana biliyor musunuz?O konuyu kaç kere gündeme getirdiğiniz halde teröristin cenazesine giden giden milletvekillerini ,hatta hastaneye geçmiş olsuna giden genel başkanlarını,HDP barajı geçince pilav dağıtan belediye başkanını, vs. da eleştirseydiniz o zaman samimi bulurdum.
Akpliler komple hepsi neden samimi gelmiyor biliyor musun?
Terorun sehre inmesine sebep olan sehirleri bombalarla donatanlara goz yumdugunu itiraf edeni tekrar sectigi icin. Megri megri diye aglasilirken cit cikarma ondan sonra ama ben ona karsiydim

Onu desteklemiyorum bunu desteklemiyorum ama yine ona oy veriyorum.

O kadar soyleyecegim sey var da forum kurallari izin vermiyor. Kisaca hicbirinizin sehitlerden bahsetmeye bile hakki yok.

aaa hanımlar lütfen,hayat devam ediyor,birgün yükselecektir.
mekanı cennet olsun inşallah.

:KK9:
Terorun sehre inmesine sebep olan sehirleri bombalarla donatanlara goz yumdugunu itiraf edeni tekrar sectigi icin. Megri megri diye aglasilirken cit cikarma ondan sonra ama ben ona karsiydim

O kadar soyleyecegim sey var da forum kurallari izin vermiyor. Kisaca hicbirinizin sehitlerden bahsetmeye bile hakki yok.

"Şehit babasından Erdoğana küfür " paylasayim mi ben de ?

ayy durun bacılar neti kapatmadan bide şu vardıı..:olamaz::olamaz::olamaz::dondurma::dondurma:
13413697_1100788226635580_4770230935951377859_n.png

Al birini vur birine o bunu yapti su bunu yaptiyla olacak bir sey degil bu. Reyisiniz de zamaninda sayin ocalan diyordu, birilerini ciceklerle karsilamisti hatirliyorsunuz dimi ? Bir sey savunurken her yonunden savunun at gozlugunuzu atip oyle bakin.

En azından şehit cenazesine katılıyor.
Bazıları gibi yüzsüzlük yapıp düğün dernek kurmuyor
AAA bak haklısın azmine hayranım kovulduğu yere gitmesinin hani sabah erdoğan için yazdınya 3 yaşındaki bebe bile anlar ,hisseder de gitmez istenmediği yere . öğleden sonra kılıçdaroğlu olunca lafı çevirdin en azından katılıyora getirdin ahh bacım ahhh..

AAA bak haklısın azmine hayranım kovulduğu yere gitmesinin hani sabah erdoğan için yazdınya 3 yaşındaki bebe bile anlar ,hisseder de gitmez istenmediği yere . öğleden sonra kılıçdaroğlu olunca lafı çevirdin en azından katılıyora getirdin ahh bacım ahhh..
Ben senin bacın değilim
Yaptığın yorumda gerçekten takdire şayan
Belli sabah yazdığım mesajı o kadar çok beğenmişsin ki sağda solda kendi fikrin gibi kullanmışsın
Selametle....

Son cümlene katılıyorum.Bilmukabele.:süslü:

Back