Peki deynep haburdaki davul zurnali karsilamayi onayliyorsan okey.tabi reyis zamaninda oyle emretmisti.Ben gelecek yorumları tahmin ediyorum.Olmamış, hem sabahın haberi,hem de davul zurnayla karşıladılar suçlu Akp.
Yapmayın etmeyin her yerden darbe alıyor bu adam..istenmediği yere niye gider bir insan
Şehidin eşi Kılıçdaroğlu'nun yanında durmadı!
- paylaş
Şehit polis Nefise Özsoy'un eşi Cumhur Özsoy, cenaze namazında Kılıçdaroğlu'nun yanında saf tutmamak için yerini değiştirdi.
Mardin'in Midyat ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Nefise Özsoy, Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı. Selimiye Camii'ndeki törene CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.
- Şehidin eşi cenazede Kılıçdaroğlu'nun yanında durmadı
- ŞEHİDİN EŞİ KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDA SAF TUTMADI!
Cenaze töreninde şehit polisin gazi eşi Cumhur Özsoy, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında durmak istemedi. Diğer yanında bulunan emniyet müdürünün kulağına eğilerek bir şeyler söyleyen Özsoy, emniyet müdürüyle yer değiştirdi.
İŞTE O ANLAR:
Şehidin eşi cenazede Kılıçdaroğlu'nun yanında durmadı
http://m.sabah.com.tr/gundem/2016/06/10/sehidin-esi-kilicdaroglunun-yaninda-durmadi
Onaylamadığımı tabii ki de biliyorsun çarpıtma .Neden samimi gelmiyorsunuz bana biliyor musunuz?O konuyu kaç kere gündeme getirdiğiniz halde teröristin cenazesine giden giden milletvekillerini ,hatta hastaneye geçmiş olsuna giden genel başkanlarını,HDP barajı geçince pilav dağıtan belediye başkanını, vs. da eleştirseydiniz o zaman samimi bulurdum.Peki deynep haburdaki davul zurnali karsilamayi onayliyorsan okey.tabi reyis zamaninda oyle emretmisti.
Benim gunahimi aliyorsun deynep ben kilicdaroglunun yanlis yaptigini soyledim.ama kilicdaroglunu yerden yere vuranlari cozum sureci adi altinda yapilanlari gormezden gelmesi hosuma gitmiyor zamaninda kilicdaroglu icin verdignz tepkiyiı davullu zurnalı karsilamalarda şehide kelle dendiginde dolmabahce mutabakatinda 2015 nevruzunda apo jun mektubu ayan beyan okunurken gosterseydiniz de biz de şimdi sizin samimiyetinize inansaydik.ustelik a haber apo nun mektubundaki mesajlari alt yazi geçti biliyor musunuzOnaylamadığımı tabii ki de biliyorsun çarpıtma .Neden samimi gelmiyorsunuz bana biliyor musunuz?O konuyu kaç kere gündeme getirdiğiniz halde teröristin cenazesine giden giden milletvekillerini ,hatta hastaneye geçmiş olsuna giden genel başkanlarını,HDP barajı geçince pilav dağıtan belediye başkanını, vs. da eleştirseydiniz o zaman samimi bulurdum.
Tekrar başa dönmenin gereği yok.Kaç kere çözüm süreci adı altında da olsa ,o görüntülerden rahatsız olduğumu yazdım ben.Ama sizlerin bu konuyla eleştirinizi hiç duymadım.En yenisinden şimdi sorayım o zaman Kılıçdaroğlu'nun teröristleri hastane ziyaretine gitmesi hakkında ne düşünüyorsun?Benim gunahimi aliyorsun deynep ben kilicdaroglunun yanlis yaptigini soyledim.ama kilicdaroglunu yerden yere vuranlari cozum sureci adi altinda yapilanlari gormezden gelmesi hosuma gitmiyor zamaninda kilicdaroglu icin verdignz tepkiyiı davullu zurnalı karsilamalarda şehide kelle dendiginde dolmabahce mutabakatinda 2015 nevruzunda apo jun mektubu ayan beyan okunurken gosterseydiniz de biz de şimdi sizin samimiyetinize inansaydik.ustelik a haber apo nun mektubundaki mesajlari alt yazi geçti biliyor musunuz
Aman ehli-keyifciğim, malum onları Davutoğlu yapmış, akp masummuş..Peki deynep haburdaki davul zurnali karsilamayi onayliyorsan okey.tabi reyis zamaninda oyle emretmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?