• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehidin eşi Kılıçdaroğlu'nun yanında durmadı!

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
1465567003104.jpg

• paylaş
Şehit polis Nefise Özsoy'un eşi Cumhur Özsoy, cenaze namazında Kılıçdaroğlu'nun yanında saf tutmamak için yerini değiştirdi.

Mardin'in Midyat ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Nefise Özsoy, Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı. Selimiye Camii'ndeki törene CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

1465567003104.jpg

1465567003104.jpg

• paylaş
Şehit polis Nefise Özsoy'un eşi Cumhur Özsoy, cenaze namazında Kılıçdaroğlu'nun yanında saf tutmamak için yerini değiştirdi.

Mardin'in Midyat ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Nefise Özsoy, Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı. Selimiye Camii'ndeki törene CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

1465567003104.jpg

Yapmayın etmeyin her yerden darbe alıyor bu adam..istenmediği yere niye gider bir insan

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile yan yana saf tutmak istemeyen şehidin eşi Beyaz Haber’e konuştu.

Şehidin eşi Cumhur Özsoy neden CHP Liderinin yanında saf tutmak istemediğini anlattı.

‘Biz Türküz, polisiz, müslümanız, gerisini söylemeye gerek yok. Yer değiştirmek istedim. İçimden öyle geldi, müdürümün soluna geçtim’ diye konuşan şehit eşi, Kılıçdaroğlu için, ‘Bilseydim cenazeye bile gelmesini istemezdim, elimi bile uzatmazdım’:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
http://www.genelarsiv.com/sehit-esi-neden-yer-degistigini-anlatti/

Son düzenleme:
Yaa bak iste, tayyip gelir, yan yana saf tutardi ama Muhammed Ali'nin cenazesi vardi, daha onemli, o yuzden gelemedi. Iyi anlasirlardi bu sehit kocasiyla, baskanliktan sonra "Sayin" apo ile yarim kalmis cozum surecini buzdolabindan indirirken neler yapilabilecegini, bir senede bine yakin sehitten sonra daha ne tavizler verilebileceginin fikir teattisinde bulunurlardi yan yana.. Orada tabutun icinde yatan Sehidin katillerini affedip yakalandigi takdirde hapisten salivermeyi planlamakla baslarlardi ise..:KK66:

Ben Kılıçdaroğlu'na yapilan protestolara bi sey demiyorum. Haklilar da. Ama orada daha buyuk suclular varken bu adamin da gunah kecisi secilmesi samimi değil

Sehit cenazeleri siyasilerin sov alani degil. En basta Tayyip Bey hiçbiri gitmemeli. Bir de gidip en onde saf tutuyolar. Utanmadan

Peki deynep haburdaki davul zurnali karsilamayi onayliyorsan okey.tabi reyis zamaninda oyle emretmisti.
Onaylamadığımı tabii ki de biliyorsun çarpıtma .Neden samimi gelmiyorsunuz bana biliyor musunuz?O konuyu kaç kere gündeme getirdiğiniz halde teröristin cenazesine giden giden milletvekillerini ,hatta hastaneye geçmiş olsuna giden genel başkanlarını,HDP barajı geçince pilav dağıtan belediye başkanını, vs. da eleştirseydiniz o zaman samimi bulurdum.

Onaylamadığımı tabii ki de biliyorsun çarpıtma .Neden samimi gelmiyorsunuz bana biliyor musunuz?O konuyu kaç kere gündeme getirdiğiniz halde teröristin cenazesine giden giden milletvekillerini ,hatta hastaneye geçmiş olsuna giden genel başkanlarını,HDP barajı geçince pilav dağıtan belediye başkanını, vs. da eleştirseydiniz o zaman samimi bulurdum.
Benim gunahimi aliyorsun deynep ben kilicdaroglunun yanlis yaptigini soyledim.ama kilicdaroglunu yerden yere vuranlari cozum sureci adi altinda yapilanlari gormezden gelmesi hosuma gitmiyor zamaninda kilicdaroglu icin verdignz tepkiyiı davullu zurnalı karsilamalarda şehide kelle dendiginde dolmabahce mutabakatinda 2015 nevruzunda apo jun mektubu ayan beyan okunurken gosterseydiniz de biz de şimdi sizin samimiyetinize inansaydik.ustelik a haber apo nun mektubundaki mesajlari alt yazi geçti biliyor musunuz

Benim gunahimi aliyorsun deynep ben kilicdaroglunun yanlis yaptigini soyledim.ama kilicdaroglunu yerden yere vuranlari cozum sureci adi altinda yapilanlari gormezden gelmesi hosuma gitmiyor zamaninda kilicdaroglu icin verdignz tepkiyiı davullu zurnalı karsilamalarda şehide kelle dendiginde dolmabahce mutabakatinda 2015 nevruzunda apo jun mektubu ayan beyan okunurken gosterseydiniz de biz de şimdi sizin samimiyetinize inansaydik.ustelik a haber apo nun mektubundaki mesajlari alt yazi geçti biliyor musunuz
Tekrar başa dönmenin gereği yok.Kaç kere çözüm süreci adı altında da olsa ,o görüntülerden rahatsız olduğumu yazdım ben.Ama sizlerin bu konuyla eleştirinizi hiç duymadım.En yenisinden şimdi sorayım o zaman Kılıçdaroğlu'nun teröristleri hastane ziyaretine gitmesi hakkında ne düşünüyorsun?

Tabi pkk ile oslo'da görüşen,çözüm süreci adı altında pkknın şehirlerde ve dağda örgütlenmesini ve güçlenmesini sağlayan,
"pkk ile görüşmeye giden arkadaşı ben gönderdim sıkıntısı olan bana söylesin" diyen de kılıçdaroğluydu.
Evet tabi,öyle.

Back