Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim araştırdıklarımda 50 bin altında yok maalesef hatta invisalign ve clearcorrect gibi kaliteli olanların fiyatı da daha yüksek. siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? eğer büyükşehirde. yaşamıyorsanız belki detaylı araştırmayla daha uygun bir yer bulabilirsinizdevlette yok maalesef ben de araştırdım en uygun fiyatı 49.000 buldum. siz hangi aralıkta fiyat aldınız
Tek bir plak için mi bu yoksa tedavi süresince yapılacak tüm plaklar mı?devlette yok maalesef ben de araştırdım en uygun fiyatı 49.000 buldum. siz hangi aralıkta fiyat aldınız
verilen fiyatlar tüm plaklar için oluyor sanırım ama tabii kişiden kişiye değişiyor ne kadar plak gerektiğiTek bir plak için mi bu yoksa tedavi süresince yapılacak tüm plaklar mı?
tüm plaklar için ve invisalign için fiyat aldımTek bir plak için mi bu yoksa tedavi süresince yapılacak tüm plaklar mı?
Benim akrabam başladı yaptırıyor şuan. Onun ki 1 sene sonra bitecekmiş.Ovv nasıl fiyat öyle one kadar süreye yayılan bir tedavi süreci ki acaba,mesela iki senelik gibi bir fiyat mi ,tamemen dişler duzelinceye kadar sanırım.. yani silikon dan yapılma birşey değil mi,kalıp cikartiyorlar sadece sanırım..
Bir tane plak olsaydı ,geceleri takmakla duzelseydi dişler ne güzel olurduBenim akrabam başladı yaptırıyor şuan. Onun ki 1 sene sonra bitecekmiş.
Aşama aşama dişin düzelmesi şeklinin yavaş hali gibi düşünün. Bir sürü plak var, her plağın süresi var. Sıradakine geçince diğerini kullanmıyorsunuz. Tel görüntüsünden hoşlanmayanlar için iyi ama sürekli onu takip etmek bana zor gelirdi muhtemelen. Ben tel tedavisi gördüm.
Tel neden istemiyorsunuzBir tane plak olsaydı ,geceleri takmakla duzelseydi dişler ne güzel olurdu
Birsuru işlem,bir sürü para ,memnuniyet belirsiz ,sonradan bozulma olması belirsiz
Oglum için düşünmüştüm ,üst çene birbirine girmiş durumda ama acı eşiği düşük bir çocuk ,görsel olarak da istemiyor ,şeffaf plaklar başta kolay geldi ama işin aslı öyle değilmiş anladığım kadarıyla ...Tel neden istemiyorsunuz
Anladım. Ben 5. Sınıfken başlamıştım. O zamanlar benim yaşımdakileri kabul eden uoktu bi kişi hariç. Küçükken tel olması bana mantıklı geliyor. Sürekli takip edecek bişey yok çünkü. Acı konusunda haklısınız bende hatırlıyorum acısını. Ama zaten damağı küçükse işk damaklık kullanacaktır.Oglum için düşünmüştüm ,üst çene birbirine girmiş durumda ama acı eşiği düşük bir çocuk ,görsel olarak da istemiyor ,şeffaf plaklar başta kolay geldi ama işin aslı öyle değilmiş anladığım kadarıyla ...
Ben tedaviye başlarken ablam için gidilmişti sonra benide eklediler. Belkide ablamın önden gitmesi beni ikna etmiş olabilir. Siz bence doktora gidin önceden konuşun çocuğunuzun korkularını. Çocuğunuzlada konuşun. İlk gidince doktor size bakar gibi yapsın sonra oğlunuza. Sizin acımadığını görürse güvenir belki. Korkması çok normal. Kaç yaşında bu aradaMasaallah size siz iradeli bir cocukmussunuz.. ben oğlumu doktor koltuğuna oturtamiyorum . Öyle korkuyor ki canı acıyacak diye.. geçen baktım ağzına yeni azı dişleri ve köpek dişi gelmiş tam yerlesememis ,eskileri yamuk dusememis ,nasıl birşey bu dış üstüne dış dolmuş ağzı.. hemen randevu aldım tabi onbeş güne verdiler ,nasıl hırs yaptı gitmicem diye eski azı dışını çıkardı oynaya oynaya ,zaten sallanıyordu ,diyor bak gitmeme gerek kalmadı..birkere acısız işlem görse kaygısı gecicek ama bakalım nasıl olucak .
13Ben tedaviye başlarken ablam için gidilmişti sonra benide eklediler. Belkide ablamın önden gitmesi beni ikna etmiş olabilir. Siz bence doktora gidin önceden konuşun çocuğunuzun korkularını. Çocuğunuzlada konuşun. İlk gidince doktor size bakar gibi yapsın sonra oğlunuza. Sizin acımadığını görürse güvenir belki. Korkması çok normal. Kaç yaşında bu arada
Şuan hazır tam çıkmamış süt dişleri varken başlaması daha iyi olur. Onlar çekilince boş yere dişler kayacak yada çıkacak. Hepsi çıktıktan sonra hepsinin acıaı daha kötü oluyor. Bir şekilde gitmesi lazım yani. Bozuk dişler çok çürüğe meyilli oluyor.