• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaf oda tekrar olsa keşke ....

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
şeffaf odanın tekrar yapılmasını çok isterim bnm gibi düşünen arkadaşlarda varsaa tekrardan şeffaf oda yapılabilir mi ki acaba ??? şimdiden teşekkürler ....

evet evet bende istiyorm muhabbetler çok güseldi keşke yine olsa:31:

Çok keyifli bir bölümdü ama birinin sorumluluğunu üstlenmesi gerek. Üyeler arasında anket yapacak. O haftanın veya ayın konuğunu belirleyecek. İlgili konuyu açacak takibini yapacak. KK da aktif bir üye olacak vs vs vs..

Kim göze alır bu yoğunluğu :34:

Son düzenleme:
peki bunu kime sölememiz gerek edicim :69:

Çok keyifli bir bölümdü ama birinin sorumluluğunu üstlenmesi gerek. Üyeler arasında anket yapacak. O haftanın veya ayın konuğunu belirleyecek. İlgili konuyu açacak takibini yapacak. KK da aktif bir üye olacak vs vs vs..

Kim göze alır bu yoğunluğu :34:

Yani tabi ki herkes yapabilir julia'cım ama yağmurumun dediği gibi çok yoğun olurmuş. Ben de bir ara sormuştum yağmur'a ama çok sorumluluk istiyor istersen sen yap deyince vazgeçtim.

Korktum:1:
Biraz bilsem içeriğini belki..

kızlae bence 2 yada 3 üye aylık olarak yapabilir tabi siz ne düşünürsünüz bilmm ama herkes seve seve yardımcı olur bence :16::16:

Back