Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37

Hürremcim uzun bi aradan sonra hoş geldin

Ahhh hosgeldin Hürremcimmm

Ilk ben sormak istiyorum :lepi:

1. Kac yasindasin?
2. Kac yasinda evlendin?
3. Nerelisin?

opuyorumnanaktan

oy oy oy sultanların sultanı düşmüş pembe koltuga hoşgeldın bıdenem oncelıkle..
mınık nısa nasıl ?..oncelıkle ..hurrem sultan cım sen ı ınsanlardan sogutan davranısları nedır?..

Öncelikle herkese çok teşekkür ederim…
Biraz kendimden bahsedeyim…Ben otuzlu yaşlarında kocaman bir kızım…bayanssulusmile

kk1.png

13. yılında devam ediyor ewliliğim…resim öğretmeniyim.ama hiç mesleğimi icra etmedim.üniversite yıllarımda parttime olarak uçmaya başlamiştim…bu sevda ,taaa 7 yaşında isviçre yolculuğum sırasında swissair hava yollarının hosteslerini gördüğümde başladı ;çocukça bir imrenmeydi belki ama yıllar sonra bu hayal gerçek oldu.okulum bittiğinde THY kadro için başvurdum ve kadroya dahil oldum.. Aşık olduğum mesleği uzun yıllar severek yaptım…:asigim:

hostes1.jpg

Dolayısıyla resim öğretmenliğini yapma durumu hiç olmadı…okul sırasında 4 sergide adım vardı.bunuda gururla belirtmek isterim…Güzel sanatların her dalını seviyorum.Şimdi evde çalışmalar yapmaktayım.Sadece vakit bulduğumda ve rahatlamak adına. Resim bir terapi gibi geliyor bana.
Yıllar önce hosteslik yaptığım ilk dönemlerdi,hosteslerin hemen her yıl yaptıkları bir gecede hostes güzeli seçilmiştim…bu unutamadığım anlardan biridir.:kedi:

kk2q.jpg

En önemlisi ben bir anneyim.11 yaşında ve 18 aylık iki kızım var.:nazar:

kk3q.jpg

Çalışmıyorum.Istanbulda yaşıyorum.KK nın gediklisiyim.Aslında uzun bir süre yoktum. Sebebi fırtınalı bir dönem yaşamamdı.Bir türlü kendimi toparlayamadım.Yeni doğum yapmıştım, lohusalık ve ailevi nedenler psikolojimi alt üst etti.Nihayet daha iyiyim & burada sizinleyim.
VEEEEE sorularınıza hazırım…boshayallersmile

iilti.gif

hürremcim bendeee ilk soru soranlardan olayım sana olmazsa olmazsımsın dediğin şey nedir acabaaa bilmiyorumkismile

gün içindeeee mutlaka bunu yapmam gerek dediğin bişiy var mı acebaaaa ??? bilmiyorumkismile

hgeldin cnm opuyorumnanaktan
evlisin sanırım bilmiyorum amabilmiyorumkismile nerde tanıştın;nasıl tanıştın onu anlatırmısın bizehihoyyyt

ayy çok güzelsin maş.a.s.
kızlarında bi o kadar güzel annelerine çekmişler boshayallersmile

Ahhh hosgeldin Hürremcimmm

Ilk ben sormak istiyorum :lepi:

1. Kac yasindasin?
2. Kac yasinda evlendin?
3. Nerelisin?

opuyorumnanaktan

30 lu yaşlardayım tatlım ya.. diyorum ya kocamannnn bi kzıım...22 yaşına henüz girmemişken evlendim...
ıstanbul doğdum.. ıstanbulda büyüdüm... annem babamda istanbul doğulu lar.köken yani dedelerim ise göçmen 1944 yılında ıstanbula gelmişler.henüz 2. dünya savaşı sürerken.

oy oy oy sultanların sultanı düşmüş pembe koltuga hoşgeldın bıdenem oncelıkle..
mınık nısa nasıl ?..oncelıkle ..hurrem sultan cım sen ı ınsanlardan sogutan davranısları nedır?..

hoşbulduk tatlım...canım benim...
nisanım iyi çok şükür... salı aşısı var ....
RİYA kar cım... yalan ..mafoldumben

hürremcim bendeee ilk soru soranlardan olayım sana olmazsa olmazsımsın dediğin şey nedir acabaaa bilmiyorumkismile

gün içindeeee mutlaka bunu yapmam gerek dediğin bişiy var mı acebaaaa ??? bilmiyorumkismile

olmazsa olmazım ...kızlarımm benim...
gün içinde mutlaka yapmam gereken şey de kızlarımı mutlaka hava nasıl olursa olsun gün dışarı çıkarmaktır. hava almaları adına...opuyorumnanaktan

ımmm pekiii hostes olmakkk adetaaaa bir kuş biiii havalar daaa uçmak nasıl bi duyguuu herkese tavsiye edebilirmisin hostesliğiii :kedi:

hgeldin cnm opuyorumnanaktan
evlisin sanırım bilmiyorum amabilmiyorumkismile nerde tanıştın;nasıl tanıştın onu anlatırmısın bizehihoyyyt

ewet tatlım ewliyim...
bizim ortak arkadaşlarımız vardı .bu gurupla hemen her hafta benim off olduğum günler dahilinde dışarda görüşürdük.eşimde bu guruptaydı... ben kime ile flört etmiyordum. oda beni gözüne kestirmiş.uzun bir süre uğraştı. yaklaşık 1,5 yıl. sonunda bi kere yalnız görüşmeye ikna oldum...ve şimdi burdayız.boshayallersmile

ımmm pekiii hostes olmakkk adetaaaa bir kuş biiii havalar daaa uçmak nasıl bi duyguuu herkese tavsiye edebilirmisin hostesliğiii :kedi:

hosteslik .zor meslek aslında. eğitimi,sorumluluğu,ast üst ilişkisi.yapabilen için güzel meslek ama bekarlar için bence. çünkü uzun süre yat larınızda evden ayrı kalıyorsunuz.
birde hosteslik aşk mesleği . bu mesleğe aşık olmadan yapamazsınız.. sevmeden yapmak zor gibi...mesela ben işime aşıktım. hala aşığım...bi kaç gecede bir rüyalarımda uçmaktayım...anons yapmaktayım...çok özlüyorum ben işimi...mafoldumben

rica ederim

bi soruda benden :)
benden yaşça büyükmüşsün ...
hürrem ablacım dememi mi hoş görürsün?
hürrem dememi mi ?
ailemde alışmışım 3-4 yaş büyüklerime abla abi diyorum ama arkadaş arasında demiyorum
sen nasıl hitap etmemi istersin ?

hosteslik .zor meslek aslında. eğitimi,sorumluluğu,ast üst ilişkisi.yapabilen için güzel meslek ama bekarlar için bence. çünkü uzun süre yat larınızda evden ayrı kalıyorsunuz.
birde hosteslik aşk mesleği . bu mesleğe aşık olmadan yapamazsınız.. sevmeden yapmak zor gibi...mesela ben işime aşıktım. hala aşığım...bi kaç gecede bir rüyalarımda uçmaktayım...anons yapmaktayım...çok özlüyorum ben işimi...mafoldumben
bence de cnm sadece hosteslik de,l h,ç bi meslekkk sevilmeden yapılmaz yhaaaa vereliniortak

rica ederim

bi soruda benden :)
benden yaşça büyükmüşsün ...
hürrem ablacım dememi mi hoş görürsün?
hürrem dememi mi ?
ailemde alışmışım 3-4 yaş büyüklerime abla abi diyorum ama arkadaş arasında demiyorum
sen nasıl hitap etmemi istersin ?

içinden nasıl geliryorsa öle b&m cim....opuyorumnanaktan

ımmmmm pekiii bii sıoru daha çenem düştüüü yaaaa :1:
kızının da annesi gibi hostes olmasını stermisin aceppp :hulya:

ımmmmm pekiii bii sıoru daha çenem düştüüü yaaaa :1:
kızının da annesi gibi hostes olmasını stermisin aceppp :hulya:

o meselğini kendi seçmeli tabi...ama dediğim gibi hosteslik çok özveri istiyor...bana danışırsa eğer tercih etmemesini tavsiye ederim...

Back