Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh hosgeldin Hürremcimmm
Ilk ben sormak istiyorum :lepi:
1. Kac yasindasin?
2. Kac yasinda evlendin?
3. Nerelisin?
opuyorumnanaktan
oy oy oy sultanların sultanı düşmüş pembe koltuga hoşgeldın bıdenem oncelıkle..
mınık nısa nasıl ?..oncelıkle ..hurrem sultan cım sen ı ınsanlardan sogutan davranısları nedır?..
hürremcim bendeee ilk soru soranlardan olayım sana olmazsa olmazsımsın dediğin şey nedir acabaaa bilmiyorumkismile
gün içindeeee mutlaka bunu yapmam gerek dediğin bişiy var mı acebaaaa ??? bilmiyorumkismile
hgeldin cnm opuyorumnanaktan
evlisin sanırım bilmiyorum amabilmiyorumkismile nerde tanıştın;nasıl tanıştın onu anlatırmısın bizehihoyyyt
ımmm pekiii hostes olmakkk adetaaaa bir kuş biiii havalar daaa uçmak nasıl bi duyguuu herkese tavsiye edebilirmisin hostesliğiii :kedi:
bence de cnm sadece hosteslik de,l h,ç bi meslekkk sevilmeden yapılmaz yhaaaa vereliniortakhosteslik .zor meslek aslında. eğitimi,sorumluluğu,ast üst ilişkisi.yapabilen için güzel meslek ama bekarlar için bence. çünkü uzun süre yat larınızda evden ayrı kalıyorsunuz.
birde hosteslik aşk mesleği . bu mesleğe aşık olmadan yapamazsınız.. sevmeden yapmak zor gibi...mesela ben işime aşıktım. hala aşığım...bi kaç gecede bir rüyalarımda uçmaktayım...anons yapmaktayım...çok özlüyorum ben işimi...mafoldumben
rica ederim
bi soruda benden :)
benden yaşça büyükmüşsün ...
hürrem ablacım dememi mi hoş görürsün?
hürrem dememi mi ?
ailemde alışmışım 3-4 yaş büyüklerime abla abi diyorum ama arkadaş arasında demiyorum
sen nasıl hitap etmemi istersin ?
bence de cnm sadece hosteslik de,l h,ç bi meslekkk sevilmeden yapılmaz yhaaaa vereliniortak
ımmmmm pekiii bii sıoru daha çenem düştüüü yaaaa
kızının da annesi gibi hostes olmasını stermisin aceppp :hulya: