Şeffaf Oda 3. konuğumuz Sabırlı Adminimiz "yaGmurluk"

:))

bunu sitede yazan sorunlar bölümüne konu olarak açabilir misiniz? Teknik bir problem sanırım...

Son düzenleme:
merhaba

ınsanlara nasıl guvenırsınız?
neye gore bırının dostunuz olduguna karar verebılırsınız malum gunumuzde guvenılebılecek ınsan sayısı yok denebılecek kadar az malesef ki

bunun dısında ozel hayatınızda nasıl bırısınızdır neselı sogukkanlı duygusal

Hislerim beni bu konuda pek yanıltmadı. O yüzden sadece hislerime ve gözlemlerime güvenirim.

İnsanın kendini tarif etmesi zor ya:) neşeli, duygusal,güvenilir, bazen fevri, bazen içe dönük.. Ne bileyim tanıyanlara sormalı:)

sabrınız ve cevaplarınız için teşekkürler öncelikle...

çok hayal kurar mısınız ???

olur olmadık her şey ile ilgili felaket ve çözüm senaryoları oluşturur musunuz beyninizde?:96:

her anne de olduğu gibi sağlıklı huzurlu ve mutlu olmasını istemek dışında kızınızla ilgili hayalleriniz var mı ve de korkularınız?

MERhaba
HAyallerim , korkularım var tabiki olmaz mı? Benım 6,5 yaşında oğlum var onla iligili gelecekle ilgili tedirginliklerim var. Ama yapacak birşey yok zaman gösterecek bize neşer olacağını.

Hayal dünyam çok geniş:) Felaket senaryoları üretmek konusunda üstüme yoktur. Arabayla giderken üzerime taklalar atarak gelebilecek başka bir arabadan tutun da, beklediğim kişi geç kaldığında yollarda bayılıp kendini bilmez bir halde hastaneye kaldırıldığına kadar sinirbozucu bir çok senaryo yazarım size..

Kızım önce mutlu olsun... sonra doktor olsun, istemezse mühendis olsun ya da her daim iş bulabileceği bir bölümde okusun, bir hobisinden hayatını rahatça sürdürebileceği kadar kazanç sağlasın, hiç sağlık problemi olmasın, hiç yalnız kalmasın, hayatta hep dört ayak üstüne düşsün, beni ve kendni üzmesin vs vs vs

Bu liste bitmaz

bu felaket senaryoları karşısında tek olmadığımı bilmek güzel oldu ama şimdi de burcunuzu merak ettim sevgili modumm

benimde bir sorum olacak
acaba forum yöneticileride yazdıkları ndan dolayı ceza alıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…