merhaba yağmurluk
makyajsız dolaşmam diyenlerdenmisin
bir de sevgili modum sizin nickinizin sağında bulunan
Giriş tarihi : xxxx
Yemek Tarifleri : xxxx
diye üç bölüm var (bknz 51. mesaj) bende neden çıkmıyor acaba :44:
kaç tane yemek tarifim var hepsini de doğru yere açtım ama bende çıkmıyor...
:))
bunu sitede yazan sorunlar bölümüne konu olarak açabilir misiniz? Teknik bir problem sanırım...
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/457305-yemek-tarifleri.html
aslında açmıştım ama yanlış anlaşıldı sanırım sorum
sonra siz kapatınca konuyu ben de üstünde durmadım
hazır sizi bulmuşken sorayım dedim:26:
merhaba
ınsanlara nasıl guvenırsınız?
neye gore bırının dostunuz olduguna karar verebılırsınız malum gunumuzde guvenılebılecek ınsan sayısı yok denebılecek kadar az malesef ki
bunun dısında ozel hayatınızda nasıl bırısınızdır neselı sogukkanlı duygusal
sabrınız ve cevaplarınız için teşekkürler öncelikle...
çok hayal kurar mısınız ???
olur olmadık her şey ile ilgili felaket ve çözüm senaryoları oluşturur musunuz beyninizde?:96:
her anne de olduğu gibi sağlıklı huzurlu ve mutlu olmasını istemek dışında kızınızla ilgili hayalleriniz var mı ve de korkularınız?
Hayal dünyam çok geniş:) Felaket senaryoları üretmek konusunda üstüme yoktur. Arabayla giderken üzerime taklalar atarak gelebilecek başka bir arabadan tutun da, beklediğim kişi geç kaldığında yollarda bayılıp kendini bilmez bir halde hastaneye kaldırıldığına kadar sinirbozucu bir çok senaryo yazarım size..
Kızım önce mutlu olsun... sonra doktor olsun, istemezse mühendis olsun ya da her daim iş bulabileceği bir bölümde okusun, bir hobisinden hayatını rahatça sürdürebileceği kadar kazanç sağlasın, hiç sağlık problemi olmasın, hiç yalnız kalmasın, hayatta hep dört ayak üstüne düşsün, beni ve kendni üzmesin vs vs vs
Bu liste bitmaz
bu felaket senaryoları karşısında tek olmadığımı bilmek güzel oldu ama şimdi de burcunuzu merak ettim sevgili modumm
büyük konuşupta hayatta yapmam dediginiz bişey geldi mi başınıza ??
geldiyse nedir
benimde bir sorum olacak
acaba forum yöneticileride yazdıkları ndan dolayı ceza alıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?