İleride gerçekleştirmek istediğiniz bir plan yada hayaliniz var mı ?
Cevaplar icin cok tesekkür ederim!!
Bu cevap (uyarimi desem) cok hosuma gitti.
Bu çocuklar sizin iş projeleriniz değildir. Her gün aynı saatte yemek yemek, mutlaka aynı saatte uyumak, aynı saatlerde oynamak zorunda değildirler. Tabii ki genel bir düzeniniz olsun ama bunu sağlayacağım diye ne kendinize, ne yavrularınıza, ne de etrafınızdakilere işkence etmeyin.
Terkrar tesekkürler :)
En büyük hayaliniz nedir?
Bu haftanın konuğunun sen olduğunu görür görmez damladım... Benim forumdan tanıdığım kadarı ile sabırlı ve güçlü bir karakterin var, mütevazisinde ki bu günümüz insanlarında az görülen bir meziyet...Çocuk yetiştirme konusunda yazdıklarına kesinlikle katılıyor ve seni tebrik ediyorum, çok iyi bir anne olduğun aşikar...
Gelelim sorumuza...
Gördüğüm kadarı ile bekarsın ama aynı zamanda aşıksın... Aşık olduğun çocuğun mu yoksa hayatında şu an apayrı birine aşık olmanın mutluluğunu mu yaşıyorsun? Ayrıca aşık olduğuna göre yeniden evlenmeyi düşünür müsün?
Estetiğe sıcak bakıyorum. Kişinin imkanı varsa rahatsız olduğu bir yerini düzelttirebilmesi bana çok normal geliyor. Ama işi abartıp etrafta aslan suratlı, birbirinin aynı tipte kişiler dolaştıkça kötü ellerde ve zihniyetlerde estetiğin ne kadar tehlikeli olduğunu görüyoruz.
Bu yazdiginizla tam olarak ne demek istediniz acarmisiniz?
Türkiye turuna ilk nereden baslardiniz? Türkiyede hangi sehirleri gördünüz - begendiniz?
yaGmurluk; hoşgeldin seviyorum seni
Yalnız mı yaşıyorsun yoksa ailenle mi?
yagmurluk hanimmm....
beni yaklasik iki ayy once haksiz yere banlamistiniz...
bende mesaj attim size beni banlama nedenini anlatirmisinizz..
ama siz cevap vermemistiniz tesekkurler....
ablacım hoşgeldin şeffaf odaya
sana sorum şu olacak
insan üstü bi güce sahip olsaydın
bunun ne olmasını isterdin.
ve spritüel yaşama enerjiye inanır mısın?
Hayatın size verdiği en güzel hediye nedir(kızınızdan sonra)...:)?
geç oldu biraz ama geldim sonunda...
hayatınız da olmazsa olmazlarınız var mı yaGmurluk hn...
takıntılarınız var mıdır mesela ve de bu muhakkak benim olmalı dediğiniz takıntı derecesine getirdiğiniz şeyler olur mu hayatınızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?