Şeffaf Oda 3. konuğumuz Sabırlı Adminimiz "yaGmurluk"

Üst mesajda cevabını verdim

Bu haftanın konuğunun sen olduğunu görür görmez damladım... Benim forumdan tanıdığım kadarı ile sabırlı ve güçlü bir karakterin var, mütevazisinde ki bu günümüz insanlarında az görülen bir meziyet...Çocuk yetiştirme konusunda yazdıklarına kesinlikle katılıyor ve seni tebrik ediyorum, çok iyi bir anne olduğun aşikar...

Gelelim sorumuza...

Gördüğüm kadarı ile bekarsın ama aynı zamanda aşıksın... Aşık olduğun çocuğun mu yoksa hayatında şu an apayrı birine aşık olmanın mutluluğunu mu yaşıyorsun? Ayrıca aşık olduğuna göre yeniden evlenmeyi düşünür müsün?

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Utandım.:78:

Çocuğuma hissettiğim aşkın çok ötesine:) Apayrı birine aşığım Evlilik kurumunun güzel ve gerekli olduğunu düşünüyorum. Ben bir ( hatta mümkünse birkaç ) kez daha anne olmak istiyorum. Bunun için de evlilik şart. Ama sadece çocuk için evliliğe hayır.

Son düzenleme:

Bu yazdiginizla tam olarak ne demek istediniz acarmisiniz?

Türkiye turuna ilk nereden baslardiniz? Türkiyede hangi sehirleri gördünüz - begendiniz?

yaGmurluk; hoşgeldin seviyorum seni

Yalnız mı yaşıyorsun yoksa ailenle mi?

yagmurluk hanimmm....
beni yaklasik iki ayy once haksiz yere banlamistiniz...
bende mesaj attim size beni banlama nedenini anlatirmisinizz..
ama siz cevap vermemistiniz tesekkurler....

ayy ben daha yeni gördüm konunun açıldığını halbuki her gün de bakıyorum :44::44:
şimdi oğluşumu almak için okula gitmem gerek sonra soracağım sorumu

Bu yazdiginizla tam olarak ne demek istediniz acarmisiniz?

Türkiye turuna ilk nereden baslardiniz? Türkiyede hangi sehirleri gördünüz - begendiniz?

Mesela burnunun görüntüsünden rahatsız olan burnunu imkanı varsa burnunu yaptırmalı, göğüs boyutundan şikayetçi ve huzursuz olan göğsünü yaptırmalı. Ama genç görünücem diye yüzüne onca şey enjekte ettirip maymun gibi ortada da dolaşılmamalı

Tura doğudan başlamak isterdim. İşim nedeni ile Türkiyenin yarısını gezdim. Diyarbakır ve Antep beni çok şaşırtan ve beğendiğim yerlerdendir.

yagmurluk hanimmm....
beni yaklasik iki ayy once haksiz yere banlamistiniz...
bende mesaj attim size beni banlama nedenini anlatirmisinizz..
ama siz cevap vermemistiniz tesekkurler....

Yok canım haksız değilmiş :) O konuda karşılıklı tartışmaya giren herkes ceza almış. Konu üyelerin birbiriyle içerik dışı birbirleriyle atışması şeklinde devam etmiş.

Aslında gelen her mesaja cevap veririm. Neden sizinkini atlamışım ki. Mesaj kutumda 400 küsür mesaj var sizden geleni de bulamadım:44:

ablacım hoşgeldin şeffaf odaya
sana sorum şu olacak
insan üstü bi güce sahip olsaydın
bunun ne olmasını isterdin.
ve spritüel yaşama enerjiye inanır mısın?

ablacım hoşgeldin şeffaf odaya
sana sorum şu olacak
insan üstü bi güce sahip olsaydın
bunun ne olmasını isterdin.
ve spritüel yaşama enerjiye inanır mısın?

Hoşbulduk kuzum

Bir dizi vardı. Kız parmaklarını birleştirip zamanı durdurup dokunduğu kişiyi uyandırıyordu. Bu özelliği isterdim. Sevdiklerimi uyandırıp bol bol gezerdim, okulda kopya çekerdim vs vs Düşünce okuyabilmek isterdim, görünmez olmak isterdim. Olmayacak ne varsa isterdim yani

Bir enerji olduğuna inanıyorum. ama bu konulara fazla takılmamak gerektiğini düşünüyorum..

Hayatın size verdiği en güzel hediye nedir(kızınızdan sonra)...:)?

geç oldu biraz ama geldim sonunda...

hayatınız da olmazsa olmazlarınız var mı yaGmurluk hn...

takıntılarınız var mıdır mesela ve de bu muhakkak benim olmalı dediğiniz takıntı derecesine getirdiğiniz şeyler olur mu hayatınızda...

merhaba yağmurluk

makyajsız dolaşmam diyenlerdenmisin

Tekrar cevabiniz icin tesekkür ederim.

Kitap okumayi severmisiniz?

Uzun süre etkisinde kaldiginiz bir kitab söyleyebilirmisiniz?

bir de sevgili modum sizin nickinizin sağında bulunan

Giriş tarihi : xxxx
Yemek Tarifleri : xxxx

diye üç bölüm var (bknz 51. mesaj) bende neden çıkmıyor acaba :44:
kaç tane yemek tarifim var hepsini de doğru yere açtım ama bende çıkmıyor ...

Hoşgeldin :)

Hayatımda hiçbir şeyi çok kesin çizgilerle çizmiyorum. Ama dakikliğe takıntım var sanırım. Geçerli bir sebep olmaksınız beklemeyi de bekletmeyi de sevmiyorum.

Bir düşündüm de hayatımda hastalık derecesinde takıntılı olduğum hiçbirşey olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…