Bir kadinin hayatta mutlaka sahip olmasi gereken 3 sey nedir sizce?
Cocugunuzun egitiminde en cok neye dikkat edersiniz?
Henüz anne olmayan ama anne olmaya aday arkadaslara bi kac tavsiyede bulunabilirmisiniz?
Türkiyede yasamaktan memnunmusunuz?
Imkaniniz olsaydi yurt disina gitmek istermiydiniz?
Ne zamandir KK üyesisiniz?
KK hayatinizin neresinde duruyor?
KK de gercek dost bulunabilir mi sizce?
Cok soru oldu sanirim aff buyrun
şimdi benim sorumda söyle olacak ben bı konudan dolayı bamlanmıstım ama benım yorumumu begenenler olmustu onlar neden bamlanmadııı benım yorumumu begendıgıne gore onlarda aynı dusuncedeler dıye dusunuyorum sızde sımdı tabıkı onemlı olan dusunce degıl yazdıklarınız oldugundan dıyeceksınız neyse bıde nasıl hemen gorup bamlıyorsunuz onuda merak ettım bıde ben ceza aldıktan sonra konu acamıyorum bunun asıl nedenını merak edıyorum bız arkadaslarla sınız nasıl oldugunuzu cok merak edıyoruz yorum yaparkende dıkkat edıyoruz artık aman yamurluk gorur dıkkatlı olalım dıyebıde mıllet yazıyor kufurlerı bas harfını yazıo bıde son harfını araya uc nokta tamam bıttı o zmn kotu soz soyledı anlamına gelmıyormu??uzun zamandır sıze bunları nasıl soracagımı dusunuyorduum buraya konuk oldugunuza cok sevındım yanı... konu acmam neye gore serbest olacak acaba cok merak edıyorum????
kısa bır sure önce benımde bırcok sorumu cvplamıstı yagmurluk:)) gercekten sabırlı.benım de bır sorum var.....kk da artık yorumlar tersten başlıyor neden acaba ılk sayfada son yorumu yapan kişi oluyor ve bıkac kısıden daha duydum bunu.....nedenı ne olabılır acaba.....
Hayatınızda unutamadığınız bir olay yada anınız varmı?
İlk defa duydum. Bununla ilgili aşağıdaki linkte konu açabilir misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar-f341/
Kkda çok sert olarak tanınıyosunuz yada bana öyle geliyo:)
Normal hayattada böylemisiniz yoksa daha farklımı?
slmmmm esrarengiz editörrr
beğen butonu geri gelsin gelicek mi?
nickimi değiştirmek istiyorum izleyeceğim yol nedir?zorunluluktan dolayı istiyorum
konu açmaya gerek yokbu KKyla ilgili deil kişiyle ilgil bi durum kendin ayarlayabiliyosun msjların nasıl sıralanabildigini kişi öyle ayarlamş farkında olmadan
Forum Action -> seçenekleri düzenle -> Konu Görünüm Şekli: Normal - Eski Mesajlar önce Seçilirse eskiye dönücektir..
gelelim sorularımaa
beni siyasi suçtan iki kere mapısa attın hiçmi vicdanın sızlamadıpişmanmıyım yazdıklarımdan degilim mapıs hayatı yaşadım biraz
KK'da ortalama kaç saat duruyosun ? (günde)
hahaha... baktım ceza aldığınız mesaja haketmişsiniz amaBeğenenler niye banlanmadı demişsiniz. Misal ben bazı durumlarda katil olabilenlere aferin diyebiliyorum. ama katil olan ben olmadığım için ceza almıyorum. İş eyleme dökülmediği sürece sorun yok.
Kötü içerik butonu çok güzel işler bu sitede. Her yere damlayabiliriz:)
Ceza aldıktan sonra ceza süreniz bitene kadar siteye giremezsiniz. Ceza bitince mesaj da yazabilirsiniz konu da açabilirsiniz.
Küfür konusunda gördükçe gerekli cezayı veriyoruz. Tabii ki her mesajı kontrol etmemiz mümkün değil. Bu durumda siz üyelerimizden yardım bekliyoruz. Ayrıca bana böyle şeyleri ö.m ile de sorabilirsiniz. Hem siz küfürden ceza almamışsınız ki:)
Hangi bölüme konu açamadığınızı bana ö.m ile bildirin bakalım neden açamıyorsunuz..
burun estetiği yada herhangı bır yere bır derdım var a fılanda acmak ıstedım ama olmadı evet ben kufur etmemıstımkı sadece tüpçu ysda sutcu muhabbetı vardı komıklık olsun demıstım ama bamlandık :)) valla süper damlıyorsunuz bı tedırgınlık ustumuzde ne yazsak uygun olur dıye gonlumuzden gectıgı gıbı bı yorum yapamıyoruzkıı burası bayanların sayfası ıstedıgımız gıbı ıcımızı doksek daha ıı olcak dıye dusunuyorum :) bence sız o kufur edenlerıde bamlayın adam yazıo b...k yok o...pu fılan yazıo hıc ceza yok bence onlar daha cok hak edıyor yanı ılla bıu ceza vereceksenız :)
evet hatırladım seniii
çeyizleriniz ama yalnız yorumlar gibi bi başlıkta uyarmadığın kalmamıştı...
ben sinir olmuştum, kaç kez silmiştin msjlarını da bi banlanmamışlardı
simdi burda beni görünce onlar da sinir olmasın da, sabırlı birisin değil mi
Kendinizde beğenmediğiniz fiziksel bi özellik varmı_?
Ve estetiğe nasıl bakıyosunuz?
Allahım sana geliyorum. Yahu tek tek sorsanıza:84:
Ayakları üzerinde durma becerisi, her daim arkasında olacak bir aile, her daim yanında olacak ve her türlü şartta gözü kapalı güvenebileceği, sığınabileceği bir eş.
Saygılı, sorumluluk sahibi ve empati yeteneği olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Asla sevginizi esirgemeyin. Asla ten temasınızı kesmeyin. Size her şartta ne yaparsa yapsın güvenebileceği hissini verin. Biraz otoride iyidir ortalıkta aman kişisel gelişimini engellemeyim modası altında serbest ve saygısız kural tanımaz çocuklar görüyorum maalesef. Bir de özellikle çalışan annelere bir sözüm var konusu geldi tutmayın beniBu çocuklar sizin iş projeleriniz değildir. Her gün aynı saatte yemek yemek, mutlaka aynı saatte uyumak, aynı saatlerde oynamak zorunda değildirler. Tabii ki genel bir düzeniniz olsun ama bunu sağlayacağım diye ne kendinize, ne yavrularınıza, ne de etrafınızdakilere işkence etmeyin.
Ne olursa olsun ben ülkemde çok mutluyum.
Hiç yurtdışına gideyim diye bir hevesim olmadı. Bir dönem yoğun ıstatla götürülecektim herşeyi hazılamıştım ama vize alamadım.Ben de küstüm :)
2008 ekimden beri üyeyim.
KK hayatımda çok çok yer kaplayan bir durumda.
Hmm gerçek dost. İşyerinde, okulda, yolda nasıl insanlarla tanışılıp dost olunabiliyorsa KK da neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?