Şeffaf Oda 3. konuğumuz Sabırlı Adminimiz "yaGmurluk"

Allahım sana geliyorum. Yahu tek tek sorsanıza:84:

Ayakları üzerinde durma becerisi, her daim arkasında olacak bir aile, her daim yanında olacak ve her türlü şartta gözü kapalı güvenebileceği, sığınabileceği bir eş.

Saygılı, sorumluluk sahibi ve empati yeteneği olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Asla sevginizi esirgemeyin. Asla ten temasınızı kesmeyin. Size her şartta ne yaparsa yapsın güvenebileceği hissini verin. Biraz otoride iyidir ortalıkta aman kişisel gelişimini engellemeyim modası altında serbest ve saygısız kural tanımaz çocuklar görüyorum maalesef. Bir de özellikle çalışan annelere bir sözüm var konusu geldi tutmayın beni Bu çocuklar sizin iş projeleriniz değildir. Her gün aynı saatte yemek yemek, mutlaka aynı saatte uyumak, aynı saatlerde oynamak zorunda değildirler. Tabii ki genel bir düzeniniz olsun ama bunu sağlayacağım diye ne kendinize, ne yavrularınıza, ne de etrafınızdakilere işkence etmeyin.

Ne olursa olsun ben ülkemde çok mutluyum.

Hiç yurtdışına gideyim diye bir hevesim olmadı. Bir dönem yoğun ıstatla götürülecektim herşeyi hazılamıştım ama vize alamadım. Ben de küstüm :)

2008 ekimden beri üyeyim.

KK hayatımda çok çok yer kaplayan bir durumda.

Hmm gerçek dost. İşyerinde, okulda, yolda nasıl insanlarla tanışılıp dost olunabiliyorsa KK da neden olmasın?

hahaha... baktım ceza aldığınız mesaja haketmişsiniz ama Beğenenler niye banlanmadı demişsiniz. Misal ben bazı durumlarda katil olabilenlere aferin diyebiliyorum. ama katil olan ben olmadığım için ceza almıyorum. İş eyleme dökülmediği sürece sorun yok.

Kötü içerik butonu çok güzel işler bu sitede. Her yere damlayabiliriz:)

Ceza aldıktan sonra ceza süreniz bitene kadar siteye giremezsiniz. Ceza bitince mesaj da yazabilirsiniz konu da açabilirsiniz.

Küfür konusunda gördükçe gerekli cezayı veriyoruz. Tabii ki her mesajı kontrol etmemiz mümkün değil. Bu durumda siz üyelerimizden yardım bekliyoruz. Ayrıca bana böyle şeyleri ö.m ile de sorabilirsiniz. Hem siz küfürden ceza almamışsınız ki:)

Hangi bölüme konu açamadığınızı bana ö.m ile bildirin bakalım neden açamıyorsunuz..

Kkda çok sert olarak tanınıyosunuz yada bana öyle geliyo:)
Normal hayattada böylemisiniz yoksa daha farklımı?

Hayatınızda unutamadığınız bir olay yada anınız varmı?

Çok var.

Kızımın doğumu

Tekneyle batacak noktaya gelmemiz

İçinde bulunduğum jipin gölete devrilmesi

Kardeşim ve babamın ciddi rahatsızlıklar geçirdiği dönemler...

İyi kötü birçoğu bugün gibi hafızamda..

slmmmm esrarengiz editörrr
beğen butonu geri gelsin gelicek mi?
nickimi değiştirmek istiyorum izleyeceğim yol nedir?zorunluluktan dolayı istiyorum

İlk defa duydum. Bununla ilgili aşağıdaki linkte konu açabilir misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar-f341/

konu açmaya gerek yok bu KKyla ilgili deil kişiyle ilgil bi durum kendin ayarlayabiliyosun msjların nasıl sıralanabildigini kişi öyle ayarlamş farkında olmadan
Forum Action -> seçenekleri düzenle -> Konu Görünüm Şekli: Normal - Eski Mesajlar önce Seçilirse eskiye dönücektir..
gelelim sorularımaa
beni siyasi suçtan iki kere mapısa attın hiçmi vicdanın sızlamadı pişmanmıyım yazdıklarımdan degilim mapıs hayatı yaşadım biraz
KK'da ortalama kaç saat duruyosun ? (günde)

Son düzenleme:
Kkda çok sert olarak tanınıyosunuz yada bana öyle geliyo:)
Normal hayattada böylemisiniz yoksa daha farklımı?

Duruma göre:)

Saygısızlığa tahammülüm yok. Ne kendime yapılmasına ne de başkasına yapılmasına. Maalesef KK da bu durumlarla çok karşılaşıyorum. Sonuçta kimse kimseden üstün değil. Normalde sert agresif değilim, ama lati lokum gibi yumuşak da değilim. Yani bana taş atana ekmek atmam ama her geleni çiçeklerle karşılarım

İşte örnek üye.. Hem yazarım hem mapısımda yatarım durumu

Hafta içi 10 saat ofisteyken + 1 saat kadar da evde = 11 saat civarı

burun estetiği yada herhangı bır yere bır derdım var a fılanda acmak ıstedım ama olmadı evet ben kufur etmemıstımkı sadece tüpçu ysda sutcu muhabbetı vardı komıklık olsun demıstım ama bamlandık :)) valla süper damlıyorsunuz bı tedırgınlık ustumuzde ne yazsak uygun olur dıye gonlumuzden gectıgı gıbı bı yorum yapamıyoruzkıı burası bayanların sayfası ıstedıgımız gıbı ıcımızı doksek daha ıı olcak dıye dusunuyorum :) bence sız o kufur edenlerıde bamlayın adam yazıo b...k yok o...pu fılan yazıo hıc ceza yok bence onlar daha cok hak edıyor yanı ılla bıu ceza vereceksenız :)

Burun estetiğinde konu açmanın bir kuralı var muhtemelen o kurallara uymamıştır konunuz.

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/430528-forum-kurallari-konu-acmadan-once-okuyunuz.html

Ama şimdi birine senin çocuğun ya tüpçüye ya sütçüye benzer demek hoş mu Bana o muhabbet hiç de komik gelmemişti oysa biz küfür edenlere de uyarı veriyoruz ama sizler görmüyorsunuz. Siz sadece banlananı görüyorsunuz. Ayrıca üyenin ceza süresi dolduktan sonra sizler onu aktif görünce ceza almamış zannedebiliyorsunuz. Hem arada görmediğimiz kaçırdığımız mesajlar mutlaka vardır. Onlarda da bildirirseniz seviniriz

evet hatırladım seniii
çeyizleriniz ama yalnız yorumlar gibi bi başlıkta uyarmadığın kalmamıştı...
ben sinir olmuştum, kaç kez silmiştin msjlarını da bi banlanmamışlardı
simdi burda beni görünce onlar da sinir olmasın da, sabırlı birisin değil mi

haha.. Ama konunun adında bile sadece resim paylaşın gibi birşey diyor. Yorum yazmak iş mi yani:)

Tezcanlılık sabırsızlıksa sabırsızım. Ama konu beklemek ise sabırlıyım..

Kendinizde beğenmediğiniz fiziksel bi özellik varmı_?
Ve estetiğe nasıl bakıyosunuz?

Kendinizde beğenmediğiniz fiziksel bi özellik varmı_?
Ve estetiğe nasıl bakıyosunuz?

Çook:) Gerçi dönem dönem değişiyor.

Estetiğe sıcak bakıyorum. Kişinin imkanı varsa rahatsız olduğu bir yerini düzelttirebilmesi bana çok normal geliyor. Ama işi abartıp etrafta aslan suratlı, birbirinin aynı tipte kişiler dolaştıkça kötü ellerde ve zihniyetlerde estetiğin ne kadar tehlikeli olduğunu görüyoruz.

Cevaplar icin cok tesekkür ederim!!

Bu cevap (uyarimi desem) cok hosuma gitti.

Bu çocuklar sizin iş projeleriniz değildir. Her gün aynı saatte yemek yemek, mutlaka aynı saatte uyumak, aynı saatlerde oynamak zorunda değildirler. Tabii ki genel bir düzeniniz olsun ama bunu sağlayacağım diye ne kendinize, ne yavrularınıza, ne de etrafınızdakilere işkence etmeyin.

Terkrar tesekkürler :)

En büyük hayaliniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…