• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf Oda 3. konuğumuz Sabırlı Adminimiz "yaGmurluk"

benEceA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
19.069
1
71
34
Diğer
Ablacım Odana hoşgeldin...

$4493.jpg

bunlarda çiçeklerin
$4513.jpg

aaa yağmurluk mu konuk oldu yaw amma hızlı kk yetişemiyorum :9:

kk bana göre en esrarengiz insalardandır hep merak etmişimdir kendisini

kaç yaşındasınız? evlimisiniz? bebek var mı? mesleğiniz nedir ?
nikiniz neden yağmurluk ? çalışıyomusunuz?

kk bana göre en esrarengiz insalardandır hep merak etmişimdir kendisini

kaç yaşındasınız? evlimisiniz? bebek var mı? mesleğiniz nedir ?
nikiniz neden yağmurluk ? çalışıyomusunuz?

Hiii herkes böyle ardarda mı soracak:53:

Yaş 35. (hatta sanırım artık 36:))

Evli değilim. Bir kızım var bugün dersbaşı yaptı.

nickim adımdan geliyor.

çalışıyorum..

kk da başınıza gelen en sinirlendiğiniz olay nedir?:54:

Nerede yaşıyorsunuz..?

Ne mezunusunuz.?

İsminiz nedir.?

:))

Bir kadinin hayatta mutlaka sahip olmasi gereken 3 sey nedir sizce?

Cocugunuzun egitiminde en cok neye dikkat edersiniz?

Henüz anne olmayan ama anne olmaya aday arkadaslara bi kac tavsiyede bulunabilirmisiniz?

Türkiyede yasamaktan memnunmusunuz?

Imkaniniz olsaydi yurt disina gitmek istermiydiniz?

Ne zamandir KK üyesisiniz?

KK hayatinizin neresinde duruyor?

KK de gercek dost bulunabilir mi sizce?

Cok soru oldu sanirim aff buyrun :61:

şimdi benim sorumda söyle olacak ben bı konudan dolayı bamlanmıstım ama benım yorumumu begenenler olmustu onlar neden bamlanmadııı benım yorumumu begendıgıne gore onlarda aynı dusuncedeler dıye dusunuyorum sızde sımdı tabıkı onemlı olan dusunce degıl yazdıklarınız oldugundan dıyeceksınız neyse bıde nasıl hemen gorup bamlıyorsunuz onuda merak ettım bıde ben ceza aldıktan sonra konu acamıyorum bunun asıl nedenını merak edıyorum bız arkadaslarla sınız nasıl oldugunuzu cok merak edıyoruz yorum yaparkende dıkkat edıyoruz artık aman yamurluk gorur dıkkatlı olalım dıye :52: bıde mıllet yazıyor kufurlerı bas harfını yazıo bıde son harfını araya uc nokta tamam bıttı o zmn kotu soz soyledı anlamına gelmıyormu??uzun zamandır sıze bunları nasıl soracagımı dusunuyorduum buraya konuk oldugunuza cok sevındım yanı... konu acmam neye gore serbest olacak acaba cok merak edıyorum????

Hoşgeldin :71: sorumu sonra soracağım :9:

:54:

merhaba

çalışma hayatı, kızınız ve kk dışında neler yaparsınız? nelerde huzur bulursunuz?

Şimdi okullar da açıldı kendime ayırabildiğim vakit haftada 1,5 gün ile sınırlı:) Sevdiklerimle birarada olmayı tercih ediyorum. Yapacak hiçbirşey yoksa kitap okuyorum ya da deniz kenarında saatlerce yürüyorum.

kısa bır sure önce benımde bırcok sorumu cvplamıstı yagmurluk:)) gercekten sabırlı.benım de bır sorum var.....kk da artık yorumlar tersten başlıyor neden acaba ılk sayfada son yorumu yapan kişi oluyor ve bıkac kısıden daha duydum bunu.....nedenı ne olabılır acaba.....

Back