Kontakt Lens şeffaf, numaralı lens..?

bijou_

biraz daha çabuk...
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
349
142
arkadaşlar şeffaf lens almayı düşünüyorum, numaralı...
fiyatları ne kadardır, doktor mu yazıyor nasıl oluyo hiç bilmiyorum.
beni bilgilendirebilir misiniz?

doktora gidip lens numaranı alıp optiklerden kendin alabilirsin
fiyatlar markaya göre değişiyo net fiyat verirsem yanıltmış olabilirim senii

Doktor recete yazıyor. Sana orada deneme amaçlı bir lens takıyor öneriyor. Beğenirsen optikten gidip receteyle alıyorsun, ya da farklı bir marka deneyip hangisiyle rahat edersen onu alıyorsun.
Fiyatları değişiyor. Yıllık,aylık veya kullan at olarak satılıyor.
Ben 3 aylık alıyorum içinden 3 çift lens cıkıyor her ay bir çiftini kullanıyorsun 3 ay sonra yenisini alıyorsun.
Benim aldıgım 60-70 civarı.

Doktor recete yazıyor. Sana orada deneme amaçlı bir lens takıyor öneriyor. Beğenirsen optikten gidip receteyle alıyorsun, ya da farklı bir marka deneyip hangisiyle rahat edersen onu alıyorsun.
Fiyatları değişiyor. Yıllık,aylık veya kullan at olarak satılıyor.
Ben 3 aylık alıyorum içinden 3 çift lens cıkıyor her ay bir çiftini kullanıyorsun 3 ay sonra yenisini alıyorsun.
Benim aldıgım 60-70 civarı.

hmm iyiymiş :) teşekkürler.

1 ay önce doktora gittim gözlük kullanamadığımı lens kullanmak istediğimi söyledim göz numaralarım arttığı için hem lens hem gözlük için reçete yazdı gözlükçüye gidip aldım lensleri deneme lensinden bahseldilmedi
aylık olanlardan 2 kutu aldım (sağ-sol göz numaralarım farklı) gözlüklerim astigmatlı olarak değiştirildi ama lenslerimde astigmat yok

kutunun tanesine 70 lira ödedim içinde 6 adet var 20 lirada lens solüsyonuna verdim yani 160 lira ödedim

1 ay önce doktora gittim gözlük kullanamadığımı lens kullanmak istediğimi söyledim göz numaralarım arttığı için hem lens hem gözlük için reçete yazdı gözlükçüye gidip aldım lensleri deneme lensinden bahseldilmedi
aylık olanlardan 2 kutu aldım (sağ-sol göz numaralarım farklı) gözlüklerim astigmatlı olarak değiştirildi ama lenslerimde astigmat yok

verdiğin bilgiler için sağol canım. :)

X