• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Seffaf Duskabini kullanan var mi?

symrne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
3.264
21
0
Antalya
kızlar merhaba,

kısmetse önümüzdeki hafta yeni evimizin tadilatlarına başlıyoruz,ben de yavaş yavaş araştırmalara başladım aslında ne istediklerim aşağı yukarı belli ama kararsız kaldığım ve bilmediğim konular var..

öncelikle banyo ile ilgili olan,
2 adet banyo yenilenecek evde..mümkün mertebe doğal renklerde banyo istiyorum,dolaplar da klasik tarzda olacak..ancak,

-akrilik dışında farklı bir duş teknesi -bilhassa traverten,mat seramik gibi- kullanan var mı?
-bir de şeffaf duşkabini kullanan var mı?aşağıda fotoğraftaki tarzda duşlar çok yalın duruyor ama kullanışlı mı onu bilmiyorum..

$130_02.webp

yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim!

şeffaf duşakabinin temizliği daha zor oluyor el izini su izini çok belli ediyor.göze alıyorsan yaptır, bir de tabiki duşakabinin içi çok temiz ve düzenli olmalı :)

şeffaf duşakabinin temizliği daha zor oluyor el izini su izini çok belli ediyor.göze alıyorsan yaptır, bir de tabiki duşakabinin içi çok temiz ve düzenli olmalı :)

ya ben de senin gibi düşünüyordum ama kuzenimin bir arkadaşı kullanıyormuş,çok memnunmuş..
bu camların,kireç+kir tutmayanları da varmış..
ben de bir türlü karar veremedim..haftaya da fayans+duş ustası gelecek,karar vermem lazım:(

seffaf dusakabin ben de kullaniyorum ancak temizligi zor olsada bence deger. Cunku gercekten cok guzel gorunuyor. Banyoya cok ayri bir hava katiyor..

seffaf dusakabin ben de kullaniyorum ancak temizligi zor olsada bence deger. Cunku gercekten cok guzel gorunuyor. Banyoya cok ayri bir hava katiyor..

çok teşekkür ederim!
zira ben de buraya pek cevap gelmeyince gidip şeffaf duşakabin aldım her iki banyoya da!:)
özellikle ebeveyn banyosunu çok genişleteceğini düşünüyorum..
siz de güle güle kullanın!

Back
X