bana sorarsan normal tedaviyi uygula derim, lingual tedavi daha zordur ve daha çok emek ister, ve bu tedaviyi uygulayan ortodontist sayısı azdır. ama benim önceliğim estetik diyorsan en iyi yol budur.
benm erkek arkdşm taktırmıştı şeffaf çok küçk bi problemi vardı dişten. 4 binmi neydi.. medicana dişte..
ben suan 21 yasındayım bu zamana kadar sırf o dis üzerinde qörünen metaller yüzünden taktırmak istemedim. yeterki belli olmasın her türlü zorluquna katlanırım.))
iyiymis.) bende seffafla, şu dis arkasına takılan tel arasında kaldım.) hanqisinde sürek daha iyidir.?
diş tedavisinin fiyatı senin dişlerinin neden çapraşık olduğu ile ilgili bir şey canım... yani çapraşıklık sadece dişlerden dolayı ise tedavi kolay olduğu için daha az maliyetli ancak iskeletsel bozukluklar varsa maliyet artar. bunu anlamanın tek yoluda bazı röntgen filmi ve analizlerdir. tedavi maliyeti en çok bu etkiler.
sevglmn dişinde 6 ay kaldı sadece ön iki dişi arasnda boşluk vardı.. ufak bişy yani.. ama doktor bunda bile arkadan teli pek önermem dedi... nedenini sormadk. ama şeffaflr çok dikktnli bakmadkça hiç göze batmıyor emn olablrsn. arkadan da aynı sağlamlıkta ve güzllikte olcksa arada çok fiyt farkı yoksa ben olsam arkadn taktırırım ama bize doktr önermemişti cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?