2-3 ay da çarpıklar düzelicekse muhteşemmiş. Benim hala gözle görülür bir düzelme yok. Evet geç yanıt veriyormuş şeffaf aparey. Ama sırf sağlam dişi çektirmemek için bu yola başvurdum. Umarım pişman olmam. Aslında benim de aklımda hep metal vardı. Özellikle burada link açıp sorduktan sonra yukarıda ki arkadaşlar güzel yardımcı oldu deneyimlerini paylaşarak sağolsunlar. O yüzden hiç tereddütüm kalmamıştı. Ama sırf bunlar sağlam dişi çekmeden yaparız dediler ya. Ona tav oldum ben. İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz. Öyle kuru yemiş olayını falan kafaya takmayın. sonuçta az etkilendiyseniz baştan artık hiç zorluk çekmezsiniz. Zaten kısa sürecekmiş tedaviniz. Eşimde öyle. Artık braketsiz bir hayat düşünemiyorum diyor. Kendimi bunlara alıştırdım eski halimi unuttum diyor. Yani sağlık ve estetik için her yaşta katlanılmaya değer bir şey bence. Eşiminde ön dişleri düzeldi. Onun 3,5 ay oldu. Onda eksik dişler var altta. Bir de kökten devrilmiş dişleri var. Şimdi onları düzeltiyorlar. Lastik falan taktı en son doktoru. Bir de bu apareylerin yastık renklerini her ay değiştiriyor eşim. İlkinde beyaz yaptı, sonra yeşil, sonra kırmızı şimdiler mavi.