Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sigorta karşilamiyor mu diş telini
ben yaklaşık 9 ay oldu ortodontik tedaviye başlayalı.beşiktaşta çift çeneyi(porselen yani şeffaf) 1700 dolara yaptırdım.doktorumdan da çok memnunum...
ben yaklaşık 9 ay oldu ortodontik tedaviye başlayalı.beşiktaşta çift çeneyi(porselen yani şeffaf) 1700 dolara yaptırdım.doktorumdan da çok memnunum...
Ben 28 yaşındayım.Ve en son 22 yaşında finansta çalışırken (sürekli telefonda rakamları izah etmek o tellerde zor olur diye düşünmüştüm) yaptırmak istedim ama kuzenimin düzgün konuşamaması yüzünden erteledim sonra gelinlik giyerim vs kötü görüntü derken şimdi evlendim doğum ,rekor alınan kilo vs derken artık kendimi yenilemeye başladım : )) çok okuyorduk diş teli ile ilgili yorumları ancak bir türlü rakam olarak beni tatmin etmiyordu uçurumlar oluyordu.Sırf rakam karmaşası için 1 yıla yakın araştırdım bekledim tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki 2.200-2.500 TL asgari diş teli fiyatıdır.Demir olmasın estetik kaygısındaysanız arasında firma olarak 300-500 değişiyor derseniz yuvarlak bu iş 2.500-3.000 asla aşağısı olmaz.Benim gibi bir de ağzına 4 çekim+8 dolgu düşünülüyorsa 600 küsurda bunun fiyatı derken 3.600 küsura da ben yaptırıyorum.Mayıs ayında fiyat almıştım yine aynı fiyat.Çünkü çok yukarda olan rakamı kişinin uzmanlığına ,çalışılan yerin tabiri caizse süslü kurumuna verdiğimize inanıyorum.Onlar usd /euro üzerinden rakam verirlerken şu an yeni gelişmekte olan ümraniye-Ataşehirde ismini vermem sorun olabilir diye yazmıyor.Diş polikliniğinde yaptırıyorum nasipse 1 ay içinde takılacak diş tellerim.Umarım birileri için rakam olarak yardımcı olabilmişimdir.Ama kesinlikle bu rakam değişebilir.Diş çekim,dolgu ve diğer problemler için rakam bazları yer yer değiştiğinden 4.000 e vurabilir.Fazlası ziyandır bence.Muhakkak iyi araştırın derim ben.
Haklısın cnm bende 24 yaşındayım epey araştırdım dolgularım 400-500 tl 3 yirmilik ameliyatı 900 tl tomografi ve röntgen 250 tl şimdi de şeffaf diş telim 4.500 tl tuttu 14 ekim cuma takılıyo artık tellerim çok masraflı oldu ama benim başka çarem yoktu fethiyedeyim hastanelerde böyle bi imkan yok 1 tanecikte ortodontist var mecburen ona gittim.6.000 kusura mal oldu (
Haklısın cnm bende 24 yaşındayım epey araştırdım dolgularım 400-500 tl 3 yirmilik ameliyatı 900 tl tomografi ve röntgen 250 tl şimdi de şeffaf diş telim 4.500 tl tuttu 14 ekim cuma takılıyo artık tellerim çok masraflı oldu ama benim başka çarem yoktu fethiyedeyim hastanelerde böyle bi imkan yok 1 tanecikte ortodontist var mecburen ona gittim.6.000 kusura mal oldu (
merhaba yoldaşlar
bende araştırıyorum dun mecidiyekoyde bir ortodontıye gittim baktı ben 29 yasındayım bu zamana kadar hep maddı olarak benı aştığı için taktıramadım ama artık sabrım kalmadı esasında çevremde daha kötuler war çok şükür benımkı okadar kötu değil ama yınede madem tedavisi mümkün bıde şimde gencız konusurken felan ne bılım ben böyle kasılıyorum ama ilerde daha kötu olur dıye hemen taktırmak istiyorum neyse dun baktı doktor azı dişimin yanından sağ ve soldan toplam 2 diş çekıcek alt çeneye gerek yok dedi sadece üste 1 sene tel daha sonrada pekiştirici dedi veeeee fiyatttı ( 2100 eğer taksit olursa 2400 2600 arası dedi ) beni şimdi dişimin çekilmesi düşündürüyor acaba nasıl olucak tedavi olumlu sonuç verırmı ALLAH izin ederse yılbaşına kadar taktırıcam arkadaşlar sizde fikrinizi söyleyın lütfen selametle ....
bildiqm kadarıyla 2.5 milyardan fazla.çünkü demir diş tekli 2.5 civarı haliylede şeffafın daha fazla olması gerekiyor.bende arastırıyorum bnde tkcm çünkü
kızlar yarın taktırıyorum telimi ama acil cevaba ihtiyacım var sizin braketler dışında normal teliniz de mi şeffaf yoksa o metal mi? benimkini metal takacak çünkü doktor. çok acil cevaba ihtiyacım var lütfen!!!