• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf Diş teli fiyatı

esindirim

AGGHHEHHOGRE
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
438
1
296
İçel Mersin
Kızlar merhaba kendisi ya da yakını kullananlar, bilgisi olanlar beni de bilgilendirebilir misiniz? Şeffaf diş telinin maliyeti ne kadardır?

bildiqm kadarıyla 2.5 milyardan fazla.çünkü demir diş tekli 2.5 civarı haliylede şeffafın daha fazla olması gerekiyor.bende arastırıyorum bnde tkcm çünkü

Selçuk Diş Hekimliğinde peşin 3.000 TL verince başlıyormuş daha önce taksit oluyordu ama

ben tadaviye başlıyrm yakın zmnda 3.500tl porselen diş teli(yani sizin deyiminizle şeffaf)

ben yaklaşık 9 ay oldu ortodontik tedaviye başlayalı.beşiktaşta çift çeneyi(porselen yani şeffaf) 1700 dolara yaptırdım.doktorumdan da çok memnunum...

Son düzenleme:
canım,selam ben kızıma takdırmıştım.4 yıl önce 3000 dolar ödemiştim,şeffaf olunca daha pahallı oluyo ama kullanım açısından estetik durduğu için daha iyi duruyo.

şeffaf olunca hiç mi belli olmuyo tel olduğu nası bi görüntü acaba?bana da bahsettiler,takabilirsin şeffafları var falan diye ama anlayamadım tam?:26:

bende bu ayın 25 nde taktırıcam.doktorum sehır dısından gelıyor o yüzden fıyat tuzlu gıbı,siz yorumlayın.metalı 4 bın,şeffafa 4,5 dedı..öğretemn oldugum ıcınde şeffaf taktırıcam inş...bu hafta sonu 2 diş cekılcek..allahım sen hayrlı eyle inşş.korkmuyor degılım aslında:14:

benim dişlerimde ayrık olduğu için tel taktırıcam normal tel 1000 tl ama porsel istiyorum ben doktoruma söyledim porselenler diğerlerine göre daha büyük durur dişte dedi çünkü gücü sağlamak için büyük yapılıyor dedi daha karar veremedim bende

ben yaklaşık 9 ay oldu ortodontik tedaviye başlayalı.beşiktaşta çift çeneyi(porselen yani şeffaf) 1700 dolara yaptırdım.doktorumdan da çok memnunum...

Mınıhıwk merhabalar,

bende porselen tel taktıracağımda bana gittiğin yer 4000 tl fiyat verdi. senin doktorun telefon numarası, ismini verebilirsen çok sevinirim.. buradan yazma konusunda problem olup olmadığını bilmiyorum, öyle bir durum varsa mail adresimi verebilirim. çok teşekkürler şimdiden

merhaba.bende şeffaf diş teli taktırmak istiyorum.senin doktorun kim?fiyatıda çok uygunmuş.şuan belki aynı fiyata yapmaz ama olsun.bu arada senin tedavin bitti mi?memnunmusun?sorularımı cevaplarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler.

şeffaf taktırdım bende iş arkdaşlarım bıle farketmedi ta ki ben söyleyene kadar.2500 dlara taktırdım. 750 dolar peşin digerleri her ay 100 dolar taksitle

canım bende 4500 tlye taktırdım hatta halaa kendileriyle yaşıyorum 5 ay oldu :86: her ay kontrollerde ödeme yapıyorum

şeffaf taktırdım bende iş arkdaşlarım bıle farketmedi ta ki ben söyleyene kadar.2500 dlara taktırdım. 750 dolar peşin digerleri her ay 100 dolar taksitle

merhaba.acaba doktorunuzun ismini öğrenebilirmiyim?yeri nerde?birde siz memnun musunuz?doktorun yaklaşımı çok önemli bence.bilgiler için şimdiden teşekkürler.

şeffaf taktırdım bende 6 ay oldu çok memnunum sanki hiç yokmuş gibi bellide olmuyo herkese tavsiye ederim. 4500 tl ücreti

Back