Şeffaf akıntı...

Sadomm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
83
23
3
26
Kızlar merhaba

Bata 5gün var ve bugun şeffaf akıntı yaşamaya başladım ve arada sırada vajinamda bir batma hissi ve sağ kasığımda da batma gibi bir his oluyor o da bugun başladı cok istedigim icin psikolojik mi acaba diye de düsünüyorum.

ilişkiye de yumurtlama günümden 3gün önce başladık ve yumurtlama günümü de degerlendirdik sonra bir gün arayla ilişkiye devam ettik bir kac gün.

Evleneli 6ay oldu simdiye kadar da hic bir yöntemle korunmuyorduk gün takibi yapmadan ilişki yaşıyorduk şansa bırakmıştık ama bu ay eşimle beraber oturduk konustuk bebek yapmaya karar verdik. O yüzden daha planlı çalıştık bu ay Acaba sizde de şeffaf akıntı gelmeye başlamış mıydı gebelik belirtisi olarak ve bata kac gün kala başlamıştı?? Biraz uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
Canım beyaz losyon gibi bi akıntı yumurtlamadan sonra başladı bende adetim geçti ve hala devam etti adet gününde kuru olurdum busefer devam etmisti

Canım beyaz losyon gibi bi akıntı yumurtlamadan sonra başladı bende adetim geçti ve hala devam etti adet gününde kuru olurdum busefer devam etmisti

Benim şeffaf yumurta akından daha sıvı kıvamda. Peki bu vajinada batma hissini yaşamış mıydın canım..
Şimdi adet gününü mü bekliycem cok heyecanlıyım düsünmeden edemiyorum

Canım benim bildiğin beyaz losyon krem olurya aynı onun gibiydi adete 1 hafta kala ayağa kalkınca ara ara gözüm kararmaya başlamıştı çok ağzım kuruyordu susuyordum habire adet günüm geldi karnımda aynı adet ağrısı hatta daha şiddetli ama gelmiyo bi türlü göğüslerim hafif şişti birde cokusumeye başlamıştım 4gun böle sürdü 4gun sonra test aldık cıktı direk cnm bekle bakalım adet günün yaklassin başka belirtin olcakmi

Anladım canım teşekkür ederim ilgin icin bekleyelim bakalımm

Kuzum böyle her değişikliği belirti olarak sakın kabul etme çünkü bir o psikolojiye girdin mi olacak gebelik bile aylarca erteleniyor bekle kafanı boş bırak adetin gecikirse test yap

Kuzum böyle her değişikliği belirti olarak sakın kabul etme çünkü bir o psikolojiye girdin mi olacak gebelik bile aylarca erteleniyor bekle kafanı boş bırak adetin gecikirse test yap

Haklısın canım ama insan düşünmeden edemiyor hep kendimi oyalamaya calısıyorum düsünmemek icin ama illa ki bi aklıma düşüyor
Siz hamilesiniz allah kucagınıza almayı nasib etsin hayırlı evlat olsun.

Bu belirtiler sonrasimi hamile kaldınız peki

Hayır canım bir sonraki ay kaldım
Hayırlı olsun inşallah rabbim Hayırlı evlat nasip etsin inşallah bnde bu ay aynı durumdaydım özellıkle vajina batması 4 gun kadar ve kasık ağrısı şeffaf akinti uzayan adete yakın tmm dedim oldu kesin derken tam gününde regl oldum ve cok üzüldüm beklenti içersine girmistim hayaller suya düştü bir sonraki ay nasıl yaptınız herhangi bir uygulama yaptınızmı peki

Yumurtlama zamanıma göre üc gün önceden başladık yumurtlama günü ve sonraki günü de degerlendirdik sonrasında bir kac gün ara verdik bir hafta kadar bi gece tekrar birlikte olduk ama hamilelik ihtimali bile vermemistim kendime yumurtlama zamanım gectigi icin öylesine canımız istedigi icin beraber olmustuk ve şansıma ben o gece hamile kalmısım meger yumurtlamam bir hafta geç oluyormuş kullandıgım uygulamaya göre. Doktora gittigimde ögrendim bir hafta gec döllenme oldugunu

Bnmm de bugün qdet günüm hala olmadım goguslerim 10 gün önceden sişmeye acımaya başladı ve 10 gündür neredeyse hergun çok baş ağrım oldu kasiklarimda ağrı oldu bugün adet olmam lazm ama bu gün şeffaf sümüksü yapışkan akıntı geldi ve hala devam ediyo hamilelik olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…