Şeffaf akıntı

Qwerty65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
133
32
98
34
Giresun
Merhabalar bu ay yumurtlama günümü yakaladım ve üzerinden tam bir hafta geçti. Az önce eşimle yoldayken bir akıntı geldi pantolonuma baktım ıslaklık vardı adet oldum sandım ama tuvalette kontrol edince kan yoktu. Yani ilk defa başıma böyle bir akıntı geliyor kot pantolona geçen. Ve kilotumda beyaz renkte kalıntı da vardı. Sormak istediğim acaba gebelik belirtisi mi bu?? Üşütmeden olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce hiç bu kadar çok olmadı

Belki olabilir ama tek başına bunu gebelik belirtisi saymak çok doğru olmaz diye düşünüyorum. Adetiniz geciktikten sonra test yapın isterseniz.

Belki olabilir ama tek başına bunu gebelik belirtisi saymak çok doğru olmaz diye düşünüyorum. Adetiniz geciktikten sonra test yapın isterseniz.
Aslında adetim gecikeli 4 gün oluyor ama brnim yumurtlama 26. Gün oldu. Yani adet de olsam 40 gün olması gerekiyor. Ovulasyondan 1 hafta geçti 3 gün sonra gebelik belli olur sanırım

Bu işler maalesef çok kişiye özel ve kitabına uygun gitmiyor. Benim bir arkadaşım adetinin üzerinden 15 gün geçmişti kanda öğrendi o güne kadar tüm testleri negatifti. İsterseniz siz de kan tahlili yaptırın

Geç döllenme olacağı için olsa bile belli olmazki.. Acaba belirti mi diye dedim

Bu ay benımde öyle oldu.Altıma kaçırmışım gibi ıslandım. İlk defa oldu böyle bişe. Bende havalar sıcak ona bagladım durumu bugun yada yarın adet gunum.eger hamıle olursam bunu belırtı sayabılırız.

Belirti olabilir bir hafta daha sabret Canım sonra test yumurtlamanın12. Günü çıkar teste

Ayy inşallah ben de kan geldi sandım çünkü rahimden geldiğini anladım kasığım ağrıdı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…