• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sefaköy Medipol Doktor Önerisi

Mrvbltt34

Miniğim🤰🏻 (Şükür)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
444
162
53
Merhaba sefaköy medipol hastanesi kadın doğum bölümüne gidenler doktor önerisinde bulunabilir mi ??

Merhaba.. başka konuda da yazmıştım.. kesinlikle zorda kalmadıkça medipole gitmeyin ben ağustosta doğum yaptım asla normal doğum dostu değiller. Bir an önce işi bitirip evlerine gitmeye bakıyorlar o kadsr para veriyorsunuz ve ne eğitim ne bilgilendirme. Ben doğum yaptığım gün bebek hemşiresini defalarca aradık dahilisinden of pof yapa yapa geldi emzirme yardımına. Doktorumu iyi sanıyordum onca ay yanılmışım doğumda beni azarladı yeter artık sezeryana alalım diye.. Benden size tavsiye devlete gidin ama medipole asla gitmeyin..

CANM SELAM GİTTİNMİ HİÇ ORDA DOKTORA İREM HN VE TÜRKAN HNI DUYDUM İYİ DİYE

Merhaba türkan hanıma gittim ama memnun kalmadım bian önce muayeneyi bitirmeye calısıyo soracaklarını bıle sormana fırsat vermıyo ben adet olamıyorum pko var cocuk ıstedıgım ıcın gıttım hemen aşılamaya yonlendırdı sonra şerife tugba hanımı buldum orda butun sorularıma cevap verdı cokta guzel anlattı bılmıyorım ondan memnun kaldım devam edıcem şerife hanıma

Back