- 14 Mayıs 2012
- 95
- 0
- 46
- Konu Sahibi sedefbakir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepside ayrı ayrı çok güzeller canım mutlulukla aşkla eskitin inş![]()
hepsine ayrı ayrı bayıldım çok güzeller ii günlerde kullan
canım yeni eşyalarında çok güzel ve zevkli seçimler süpürgen de çok güzel güle güle kullan
hepsi çok guzel. güle güle mutlulukla kullan. Resimlere baktıkça zevklerimizin genel olarak aynı olduğunu görüyorum :) duvar saatine ve nevresimlerine bayıldım. Elektrik süpürgem benim de philips. Aslında birçok küçük ev aletim öyle. Aklında olsun philips akıllı ütüden de çok memnun kalacaksın.
canım çeyizlerinin hepsini çok ama çok şık buldum!
maşAllah diyorum sana
kırmızı-beyaz çok şık şeyler bulmuşsun
ben hangi renk yapmalıyım diye çok kararsızım
kırmızı veya turkuaz geçiyo içimden
ama turkuaz zor bulunur diye vazgeçiyorum:26:
teşekkür ederim :) misafir takımlarım beyaz ve gümüş renk ağırlıkta ama gündelik olarak ilk tencerelerimi kırmızı alınca o şekilde devam ettim kırmızı beyaz siyah sade ve şık şeyler almaya çalışıyorum
genelde kırmızı beyaz siyah tonları ve yeni moda country desenler bulmak çok kolaylaştı artık.. ama turkuazda mutfakta çok güzel ve ferah durabilir bence bulabilirsin o tonlarda da :) önce bir şöyle araştırabilirsin var mı yok mu diye mesela cem'in seramik turkuaz tencereleri var onlarda çok tatlılarkırmızı tencerelerle başlamasaydım kesin onları alırdım
![]()
evet gördüm canım ben onları
valla pek de beğendim
ama mutfak benimde kırmızı beyaz siyah olacak galiba
izinden geliyorum yaniiii![]()
harikalar canım hepsi kahvaltı setimizde aynı![]()