- 14 Mayıs 2012
- 95
- 0
- 46
- Konu Sahibi sedefbakir
Foruma yeni üyeyim fakat yakından takipteyim..bende baya bir çeyiz yapmışım paylaşmak istedim.. bu arada bu çeyiz işi bana fena takıntı yaptı sürekli bakıyorum ve daha düğün tarihim belli bile değil hayırlısı olsunnn :))
İlk sayfamı sürekli güncel tutmaya çalışıyorumm...

Misafir yemek takımım (aryıldız),misafir çkb (emsan), çelik tencere setim düdüklü,cezve takımı ve çaydanlık dahil (aryıldız) sürahi takımım (karaca)

Günlük yemek takımı (karaca), günlük çkb (aryıldız), seramik tencere setim (esse) ve tavalarım, kahvaltı takımım (bernardo)
Eki Görüntüle 424838
mutfak için aldığım diğer parçalar
Yatak odası :) Çoğunlukla via dante ve sarev marka ürünler aldım..bir çoğuda hediye
klasik bir yatak örtüm daha var ama onu resmini bulamadımm nette 

Banyo grubuu.. yavaş yavaş havlulara da başlayalım :) bornoz takımım deco havlu, hamam setimde taç
Bunlarda teyzemden :))

İlk sayfamı sürekli güncel tutmaya çalışıyorumm...

Misafir yemek takımım (aryıldız),misafir çkb (emsan), çelik tencere setim düdüklü,cezve takımı ve çaydanlık dahil (aryıldız) sürahi takımım (karaca)

Günlük yemek takımı (karaca), günlük çkb (aryıldız), seramik tencere setim (esse) ve tavalarım, kahvaltı takımım (bernardo)

mutfak için aldığım diğer parçalar

Yatak odası :) Çoğunlukla via dante ve sarev marka ürünler aldım..bir çoğuda hediye

Banyo grubuu.. yavaş yavaş havlulara da başlayalım :) bornoz takımım deco havlu, hamam setimde taç

Bunlarda teyzemden :))

Eklentiler
Son düzenleme: