sedeffff34 butigi

ULAN BİR KİŞİ BİLE GELİP FİYAT SORMAMIŞ O KADAR İĞRENÇ Kİ BUNLAR AHA HA HA ZEVK YOKSULU NE OLACAK BİRDE BANA EŞİM SAVCI BEN AVUKATIM DİYORSUN DİYORSUN LAN YÜRÜ BU KIYAFETLERİ KİM GİYER GİYSE BİLE AVUKAT VE SAVCI DA PARA OLUR NEDEN BURDA SATMAYA CALIŞIYORSUN GİT İHTİYACI OLAN BİRİNE VER İŞİNE BAK BENİ BULACAKMIŞ BULURSAN BENDENDE SELAM SÖYLE YAVRUMMM :KK70::KK55::KK55:

Kaşarlını burdada yaptın tm ayarlicam o çocuğu sana tehdit ederek sonunda basardin telefonunu verdim ona seni Arıcak amannn bi erkek için yaptina bak :)

ULAN BİR KİŞİ BİLE GELİP FİYAT SORMAMIŞ O KADAR İĞRENÇ Kİ BUNLAR AHA HA HA ZEVK YOKSULU NE OLACAK BİRDE BANA EŞİM SAVCI BEN AVUKATIM DİYORSUN DİYORSUN LAN YÜRÜ BU KIYAFETLERİ KİM GİYER GİYSE BİLE AVUKAT VE SAVCI DA PARA OLUR NEDEN BURDA SATMAYA CALIŞIYORSUN GİT İHTİYACI OLAN BİRİNE VER İŞİNE BAK BENİ BULACAKMIŞ BULURSAN BENDENDE SELAM SÖYLE YAVRUMMM :KK70::KK55::KK55:
Arkadaslar profilinize dikkat edin bu kız benim arkadaşlarimdan birini beyenmiş ayarlamassan senin sayfana saçma sapan yazar seni rezil ederim dedi dikkat edin

AMAN BE KIZIM SENDE BİR AÇIĞINI ÖĞRENDİM DİYE BUNA NE GEREK VAR SANKİ GECELİĞİ 250 TL YE GELİYON TAMAM ANLADIK 50 TL Nİ YOLLAR SANA ÇOCUKLAR :) AHA HAA HAA

Ekte ki resim de ki caps i okuyun bu kadın herkese bunu yapıyor bundan sakin birsey almayın akıl hastası mesajları okuyun bana hak vereceksiniz

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-02-14-41-28.png
    Screenshot_2015-07-02-14-41-28.png
    352 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2015-07-02-14-41-28.png
    Screenshot_2015-07-02-14-41-28.png
    352 KB · Görüntüleme: 46
Burası site, sizin küfür edeceğiniz bir yer değil.
Derdiniz neyse başka mecralarda yazın, siteyi alet edemezsiniz.

X