İnşallah hep beraber zayıflıcaz canım :) Benim yolum çok uzun, arkanıza yetişsem yeter bana :)
hicbirsey imkansiz degil canim, senden 50-60 kilo daha agir olan kadinlarin hikayelerini okuyup, resimlerini gördüm ben bu sitedeee, düsünsene 36 bedene sigiyorlar bircogu suandaa..40 bedene indigin zaman kendini cok daha fazla sevmeye baslayacaksinn, o günlerin hayallerini kuruppp hicbir zaman vazgecmeee..
ben iki ay kadar öncesinde 76 kiloydum, en son pazar günü tartildigimda 72.900 gelmistim ve suanki kilomu bilemiyorum, belki yarim kilo daha vermisimdir belkide aynidir ama ilk 70 e kadar inmek hedefim, sonra yine 3-5 kiloluk kücük hedefler koyarak ilerlicem ama önce bir 70 i göreyimmmm.. zaten70 in altina inerken büyük ihtimalle kilo vermem yavaslayacaktirr, cünkü herzaman ilk birkac kilo daha kolay gidiyor ve ben zaten kolay kilo verebilen yada cokta hareketli biri degilim ama olsun, ilk günden beri dedigimi yine diyorum, haftada yarim kilo zayiflamaya bile raziyimm hattaa ayda 1 kiloya bile, yeterki insin artik cikmasinnnn...kendimize iki ayda üc ayda zayiflicam diye sInIr koymayalim, sadece mantikli düsünüp yarim kilo bile versekk, önceden aliyordum ama simdi azar azarda olsa veriyorum diyip mutlu olmaliyizz........
Son düzenleme: