Sağol canımmmm bu arada bendeee bursa ya gelin geliyorummmmmm kız sen neresindensin :1hug:
ay yok valla benim kaynanam bu kadar eli açık değil yani :hulya: hoş imkanlar dahilinde birşeyler yaptılar işte Allah razı olsun ne diyelim :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım ben osmangazideyim ama temmuzda nilüferde olucam kaydirigubbakcemile2 düğün nerede olucak senin fisfisfis
Canımm çok sağol opuyorumnanaktangüselmiş tatlım iyi günlerde kullan gelinlikle de çok tatlı durucak
evet canım haklısın ben ilk başlarda ailemin baskısı ile çok kafaya taktım bu maddiyat konusunu :sinifsinif: ama artık umursamıyorum bitanem zaten evimizi yaptırdı banyomuz mutfağamız + beyaz eşyalarımız tamam mobilyalarımız kaldı sadece alınacak bunları düşününce kendime çok kızdım zaten :umursamaz: Yemişim altınını isterse hiç almasın o benim için uğraştı taaa istanbullara katologlar taşırdı evimiz benim istediğim gibi olsun diyeopuyorumnanaktan onun hakkını ödeyemem valla Allah razı olsun bir dediğimi iki etmedi off düşündükçe duygulanıyorum mafoldumbenaman fıstıkk boşverseneee bak negüzel begenmmişsin en önemlisi buuu fiyatı öenmli deil begenerek alman daha önemli:)güle güle kullan :)
Bende kısmetse osmangazi de oturucam canım, benim düğün valla bursada ama nerde olucak bilmiyorum aslında ben şeyi istiyordum ya güzelyalı sahilinde bir çay bahçesi var sitelerin önünde sitenin isminide bilmiyorum tek aklıma kalan sitenin önünde at figüründen heykeller vardı.. Çok güzeldi orası 1000 kişilik bir yermiş.. Biliyormusun orasını?..
Olmadı ben Modi Düğün salonunda yada Melodi düğün salonunda (teras katı) istiyorum..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?