Sedef in düğün takısı :)

mersi kızlarrrrrrr öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ay yok valla benim kaynanam bu kadar eli açık değil yani :hulya: hoş imkanlar dahilinde birşeyler yaptılar işte Allah razı olsun ne diyelim :Saruboceq:

aman fıstıkk boşverseneee bak negüzel begenmmişsin en önemlisi buuu fiyatı öenmli deil begenerek alman daha önemli:)güle güle kullan :)

Gerçekten çok zarif. Güle güle kullan

hayırlısı olsun canım ben osmangazideyim ama temmuzda nilüferde olucam kaydirigubbakcemile2 düğün nerede olucak senin fisfisfis

Bende kısmetse osmangazi de oturucam canım, benim düğün valla bursada ama nerde olucak bilmiyorum aslında ben şeyi istiyordum ya güzelyalı sahilinde bir çay bahçesi var sitelerin önünde sitenin isminide bilmiyorum tek aklıma kalan sitenin önünde at figüründen heykeller vardı.. Çok güzeldi orası 1000 kişilik bir yermiş.. Biliyormusun orasını?..

Olmadı ben Modi Düğün salonunda yada Melodi düğün salonunda (teras katı) istiyorum..boshayallersmile

aman fıstıkk boşverseneee bak negüzel begenmmişsin en önemlisi buuu fiyatı öenmli deil begenerek alman daha önemli:)güle güle kullan :)
evet canım haklısın ben ilk başlarda ailemin baskısı ile çok kafaya taktım bu maddiyat konusunu :sinifsinif: ama artık umursamıyorum bitanem zaten evimizi yaptırdı banyomuz mutfağamız + beyaz eşyalarımız tamam mobilyalarımız kaldı sadece alınacak bunları düşününce kendime çok kızdım zaten :umursamaz: Yemişim altınını isterse hiç almasın o benim için uğraştı taaa istanbullara katologlar taşırdı evimiz benim istediğim gibi olsun diyeopuyorumnanaktan onun hakkını ödeyemem valla Allah razı olsun bir dediğimi iki etmedi off düşündükçe duygulanıyorum mafoldumben

hayırlısı olsun merkezde oturacaksın cnm güzelyalıyı pek bilmiyorum inşallah içine sinen biryer olur düğün için:Saruboceq:

Çok güzel canım, her zaman takabileceğin sade bir o kadar da asil, bayıldım ben
Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…